volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

GEZOCHT: Jeugdcoördinator

Nieuwsafbeelding
Kampong is een club die continu in beweging is. Belangrijk onderdeel is de coördinatie van de jeugdteams. Wil je betrokken zijn bij de jeugd organisatie van Kampong Hockey en vind je het belangrijk om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van jeugdspelers? Vind je het leuk om invulling te geven aan het jeugdbeleid en wil je meewerken aan de toekomst van jeugdhockey van Kampong? Dan is dit een juiste plek voor jou!

Als coördinator heb je de verantwoordelijkheid voor een lijn in de breedtesport, zoals meisjes A, jongens D of de Jongste Jeugd. 

Samen met de Jeugd Team Commissie (JTC) en de jeugdcommissie werk je mee aan het verbeteren van het Kampong Jeugdbeleid. Je hebt een adviserende rol en kan meewerken aan verschillende onderwerpen met andere coördinatoren en vrijwilligers van Kampong.

Daarnaast....

»  Ben je de verbindende schakel tussen ‘Kampong Hockey’ enerzijds en de kinderen/ouders anderzijds.
»  Zorg je voor de praktische uitvoering van het jeugdbeleid door te communiceren naar de teambegeleiding en/of de ouders en spelers.
»  Heb je een signaleringsfunctie naar Technisch Management, jeugdcommissie en het JTC-overleg;
»  Heb je afstemming met het Technisch Management en Kampong Goalie Academy bij het indelen van de breedtehockey teams conform het beleid van Kampong. 


Tijdsinvestering: Je moet rekening houden met gemiddeld 2-4 uur per week. Iedere maand is er een vergadering met andere coördinatoren. De periode van de teamindelingen vraagt gemiddeld wat meer tijd.

Als coördinator werk je samen met een brede groep hele enthousiaste vrijwilligers. Je wordt onderdeel van het kloppende blauwe hart van de vereniging.

Heb je interesse?
Stuur dan een mailtje naar [email protected]
 
Reacties

Powered by LISA