volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Nieuwe maatregelen zond 28 nov

Nieuwsafbeelding

Het Kabinet heeft nieuwe corona maatregelen aangekondigd. Per zondag 28 november gaan de volgende maatregelen in:


- na 17.00 uur kan er niet meer gesport worden op binnen- en buitensportlocaties en is het clubhuis gesloten

- voor publieke binnenruimtes zoals clubhuizen, kleedkamers en toiletten is voor iedereen vanaf 13 jaar het CTB en legitimatie verplicht


- Voor topsporters zijn trainingen en wedstrijden ook in de avond mogelijk. Zaalhockey hoofdklasse valt niet onder topsport.Er mag nergens publiek aanwezig zijn. Dit heeft grote gevolgen voor ons allemaal: de meeste geplande trainingen en een flink deel van de (zaal)wedstrijden kunnen niet doorgaan. Dat is een grote teleurstelling nu juist deze week het zaalhockeyprogramma van start is gegaan.


We zijn bezig om na te gaan wat er nog wel mag en kan. Zaterdagochtend 27 november overleggen we met de KNHB over de gevolgen voor de (zaal)competitie.


Zodra we meer duidelijkheid hebben informeren we jullie direct over verdere stappen.

Deze week is ook de zaalcontributie geïncasseerd. Indien de zaalactiviteiten voor langere tijd beperkt blijven zullen we uiteraard nagaan hoe we de leden daarvoor (financieel) kunnen compenseren.Ook wij balen hier flink van maar gaan er het beste van maken. Bij voorbaat dank voor jullie begrip en medewerking.


Het Bestuur 
Reacties

Powered by LISA