volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Zaalhockey komende periode

Nieuwsafbeelding
In de periode van 28 november t/m 18 december zijn we genoodzaakt om het complex, clubhuis en de Kamponghal XXL dagelijks om 17.00 uur te sluiten. Dit betekent dat een aantal vrijwilligers en de Technische Staf direct na de persconferentie ontzettend druk bezig is geweest om het trainingsschema aan te passen aan de beschikbare tijd. Hierbij ook het verzoek aan onze leden en ouders van jeugdleden om de komende weken begrip te hebben wanneer een beroep wordt gedaan op jullie flexibiliteit. Alleen samen kunnen wij deze klus klaren!

Aanpassingen trainingsschema
Het opgestelde zaalschema moet voor de komende weken weer helemaal op de schop om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk teams in ieder geval één keer hebben getraind voor de eerste competitiewedstrijd in de zaal. 

Aanpassingen competitieschema
Om alle wedstrijden om 17.00 uur te kunnen afronden heeft de KNHB de starttijd op alle wedstrijddagen vervroegd van 9.30 naar 8.30 uur en komen de wedstrijden met een starttijd na 16.30 uur te vervallen. 
Zondag 2 januari is als extra speeldag toegevoegd aan het competitieschema. Eventuele aanpassingen van de speeltijden worden zichtbaar in de Kampong-app.

Trainingsmogelijkheden overdag
In verband met de beschikbare ruimte (4 velden Kamponghal XXL) en met de vanaf volgende week enkele extra gehuurde uren in Galgenwaard worden de trainingen zoveel als mogelijk toegewezen aan de teams. De managers en hoofdtrainers van de teams krijgen hier bericht over. Zaak is om snel te schakelen met het team zodat er ook gebruik gemaakt wordt van de gegeven mogelijkheid. De Jongste Jeugd kan deze week blijven trainen in de Kamponghal XXL. De tijden van de Jongste Jeugd zijn gecommuniceerd door de co√∂rdinatoren. Volgende week bekijken we opnieuw de mogelijkheden voor deze categorie. Er blijft ruimte over voor teams, die 's ochtends vroeg willen trainen voordat school/studie of werk begint of misschien als lunchbreak. Een aantal topjeugd teams helpen enorm door hun trainingstijd naar de vroege ochtenduren te verplaatsen. Hierdoor kunnen ze zich goed voorbereiden en maken ze ook plaats voor andere teams. Dat is heel fijn! Ook voor seniorenteams bestaat deze mogelijkheid. Heb je interesse in overdag trainen op werkdagen? Stuur dan een mail naar [email protected]

QR-code, mondkapje en 1,5 meter afstand
In de Kamponghal XXL is het noodzakelijk om de QR-code te scannen bij 18+-ers, ook bij de sporters. De enige uitzondering bij entree van de Kamponghal XXL vormen de coaches en trainers en andere noodzakelijke vrijwilligers zolang zij hun functie uitoefenen. Bovendien is een mondkapje verplicht van entree tot zitplaats/speelveld en vice versa. Tijdens de training of wedstrijd hoeft de coach geen mondkapje te dragen; ook voor de spelers is een mondkapje niet verplicht. Vooraf en na afloop is een mondkapje wel verplicht tijdens het verplaatsen.

Het is noodzakelijk dat overal 1.5 meter afstand van elkaar wordt gehouden. Dus ook bij het lopen van/naar het veld, tijdens de line-up, een bespreking op het veld, op de bank, de tribune en in het clubhuis. 

Spelende teams
Om het aantal personen in de Kamponghal XXL zoveel mogelijk te beperken en omdat toeschouwers niet zijn toegestaan, mogen spelende teams maximaal 10 minuten voor aanvang van de wedstrijd de hal in en gaan ze er na afloop binnen 10 minuten weer uit. Deze teams kunnen plaatsnemen in het clubhuis, waarbij de 18+begeleiding een geldig coronatoegangsbewijs moet tonen.
 
Reacties

Powered by LISA