volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Zaalhockeycompetitie van start!

Nieuwsafbeelding
De kamponghal XXL en Team Zaal zijn klaar voor de eerste competitiewedstrijden! 
Wij wensen jullie allemaal heel veel zaalhockeyplezier de komende weken! De zaal ziet er prachtig uit! Veel dank aan ons schoonmaakteam. 

Laten we met elkaar zorgen voor een veilige en fijne sportomgeving. 
Meer weten over de coronamaatrgelen in de Kamponghal? Kijk dan in de zaalcorner of http://bit.ly/3IjrnzqKLIKHIER

Trainen in de Kamponghal XXL
Het was een roerige week. Deze week hebben ruim 80 teams gebruik kunnen maken van een zaaltraining. Sommige teams zijn samengevoegd en teams die waren ingeloot nodigden regelmatig een ander team uit voor een oefenwedstrijd. Zo zorgen we goed voor elkaar. 
In de vroege uurtjes werd er ook door een aantal teams getraind om zo toch nog goed voorbereid aan de start van de competitie te verschijnen. Natuurlijk zijn er ook een behoorlijk aantal teams teleurgesteld dat er deze week geen plek voor ze was in de zaal. Komende week doen deze teams weer mee met de loting. De loting wordt twee dagen voor de trainingsdag gedaan en de gelukkigen krijgen bericht. De trainingstijd verschijnt dan ook in de Kampong-app. Geen bericht betekent helaas geen goed nieuws. De week erna gaan de uitgelote teams weer naar de loting van de volgende week. 

Een alternatief is trainen overdag en voor senioren die thuiswerken is een lunchbreak  misschien een goede optie? Ook in de ochtenduren zijn er nog wat plekjes vrij. Meer weten? Neem dan contact op met  [email protected] 
 
Reacties

Powered by LISA