volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Jouw team levert de Zaalwacht! Wat nu?

Nieuwsafbeelding

Zaalwacht. Een grote verantwoordelijkheid. Je ziet gedurende een blok van drie of vier wedstrijden toe op de gang van zaken in de Kamponghal. Niet alleen op het wedstrijdveld, maar in de hele hal. Spreek daarom ook ouders, supporters en wachtende teams aan op hun gedrag. Maar wees vooral een gastheer/vrouw en maak van onze hal een prettige en veilige plek om te sporten.

Coronawacht
Helaas hebben we te kampen met Corona en bijkomende maatregelen. CTB (CoronaToegangsBewijs) is verplicht gesteld bij binnensporten en dus gaan wij bij de ingang van de zaal een CTB check uitvoeren bij iedereen boven de 18 jaar. Eén van de twee Zaalwachten zal belast worden met deze taak. Het is ook mogelijk een derde zaalwacht mee te nemen hiervoor.

In de zaalwachtkoffer zit een speciaal hesje zodat je herkenbaar bent. Bij binnenkomst in beide hallen zal een checkpoint ingericht zijn. Hier kan je iedereen die binnenkomt (muv mensen in functie zoals coaches en scheidsrechters) checken. Noodzakelijke app (Coronascanner) is te downloaden in de Appstore/Play Store.

In de hal houden we 1,5m afstand (behalve de spelers, coaches en scheidsrechters  tijdens de wedstrijd) en dragen we een mondkapje. Daarnaast moet publiek ZITTEN op een onderlinge afstand van 1,5m. Als Zaalwacht/Coronawacht houd je hier toezicht op en spreek je mensen aan als de maatregelen niet nageleefd worden.


Hoe weet je of zaalleiding hebt met je team?
In de LISA app kan je naar desbetreffende wedstrijd gaan. Zoals ook in het voorbeeld hiernaast zie je dan bij Zaalleiding Kampong staan: jouw team dus! Je bent dus zaalwacht voor het hele blok (van 3 wedstrijden).

Wat moet je doen?
Alle info is terug te vinden in de Zaalcorner waar je de zaalwachtinstructie en zaalwacht checklist kan downloaden.


 
Reacties

Powered by LISA