volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Trimgroep voor (startende) hockeyouders!

Nieuwsafbeelding
Hockeyen de kinderen (al enige tijd) op Kampong?  Wellicht vind je het zelf ook leuk om een balletje te slaan en op een leuke en gezellige manier het hockeyen te leren? Wij krijgen de afgelopen tijd regelmatig de vraag binnen of er ook trainingen zijn voor ouders om te leren hockeyen en van daaruit is het idee ontstaan om een trimhockey groep te starten voor de ouders van onze jeugdleden op de dinsdagavond van 21.00 - 22.30 uur (veld 6)

Mocht dit je leuk lijken dan ben je vanaf aankomende dinsdag 24 mei van harte welkom om 3x vrijblijvend aan te sluiten om te kijken of je dit leuk vindt. De groep is speciaal bedoeld voor ouders met weinig tot geen hockeyervaring. Aanmelden voor deze proeftrainingen gaat via de ledenadministratie door een mail sturen naar [email protected] kamponghockey.nl. Het is voor de proeftrainingen uiteraard geen probleem als je nog geen hockeymaterialen zoals stick hebt. 

Heb je al ruime hockeyervaring en lijkt het je leuk om het hockeyen weer op te pakken dan hebben we op Kampong diverse trimhockey groepen voor ervaren en gevorderde hockeyers. Mocht je hier meer informatie over willen stuur dan een mail naar de ledenadministratie via [email protected] kamponghockey.nl zodat wij je meer informatie hierover kunnen geven. 

Hopelijk mogen wij aanstaande dinsdag veel enthousiaste ouders verwelkomen op het veld!
 
Reacties

Powered by LISA