volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Ons team wil een trainer!

Nieuwsafbeelding
Ons team wil een trainer!

Kan dat en is er budget voor? Deze vraag bereikt de technische staf en de penningmeester regelmatig. Het korte antwoord is twee keer JA! 

Het lange antwoord is dat bij Kampong het uitdrukkelijk de bedoeling is dat voor elk team (dat een trainer wil) een trainer beschikbaar is. Bij de junioren én de senioren. De selectieteams bij de junioren betalen mede voor de extra trainingen die zij krijgen een topsportbijdrage naast de reguliere contributie. Diverse seniorenteams hebben tijdens de corona-instuif trainingen ervaren, dat ook zij nog bij kunnen leren en dat hockey leuker wordt dankzij betere techniek en inzicht. 

Mede daarom hebben we extra budget vrijgemaakt voor het werven, opleiden en aanstellen van trainers. Voor elk team is er dus voldoende budget voor een trainer. . Het is dus niet nodig zelf een trainer te betalen. Het knelpunt voor het vinden van trainers is dus niet het budget, maar de beschikbaarheid van goede trainers.

Dus: zoek je een trainer, wil je training geven of ken je een mogelijke trainer? Neem contact op met de technische staf. Zij kunnen je precies vertellen hoe training geven in zijn werk gaat, welke kwaliteitseisen we bij onze vereniging stellen en natuurlijk welke vergoeding daar tegenover staat. De vergoeding is onder meer afhankelijk van opleiding en ervaring, trainingstijden en het niveau van de te trainen teams. Kampong vergoedt overigens voor vaste trainers onder voorwaarden een interne of externe opleiding.
 
Powered by LISA