volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Nieuwsbrief: het seizoen is lekker in volle gang!

Nieuwsafbeelding
De competitie is al weer anderhalve maand bezig. En wat is het leuk om al die enthousiastelingen bezig te zien. Lekker kopje koffie erbij en een warm dekentje. De competitie is dus al in volle gang en voor sommige al weer bijna afgelopen. Daar waar de jongste jeugdspelers net zijn begonnen, is de topjeugd al bijna klaar met de (districts)competities en maken zij zich al op voor de voorrondes Nederlands Kampioenschap.

Alhoewel we nog lekker bezig zijn, nadert de afbouw ook al weer. Kijk even goed naar het schema wanneer jouw team aan de beurt is. Let op, er is ook een ploeg die op dinsdagmiddag verwacht wordt. We snappen dat mensen met werk zitten, maar onze ervaring leert dat er altijd wel iemand van het team kan. Dus laat ons en je team niet in de steek. We zijn erg blij met de dekentjes van onze sponsor Flowant! Dat houd je toch lekker warm als je zit te kijken. We zoeken nog meer sponsoren. Nu voor droogloopmatten.

Lees dit en nog veel meer in deze nieuwsbrief en blijf up to date via de Zaalcorner.


 
Reacties

Powered by LISA