volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Kampong Infobalie, ons visitekaartje!

Nieuwsafbeelding
De infobalie is elke zaterdag het middelpunt van de gezellige drukte in het clubhuis. Vanaf 8.00 kunnen bezoekende teams hier terecht voor informatie en een kopje koffie voor hun begeleiders.

De vrijwilligers die de balie bemannen vormen een enthousiaste club. Bij toerbeurt helpen ze een ochtend of een middag mee om bezoekers wegwijs te maken. Leuk en dankbaar werk!

En de infobalie doet meer. Wij controleren of de jeugdscheidsrechters er zijn, nemen de Kampongtelefoon op, verwerken de wedstrijdformulieren (of helpen bij het digitaal invoeren) en ontvangen de bondscheidsrechters.

Helpen bij de infobalie is zeker niet saai. Het is een drukte van belang en je krijgt de gekste vragen. Maar als team komen we er altijd uit.
 
Zou je het ook leuk vinden om mee te helpen, of wil je meer informatie?
Stuur dan een mailtje naar Andrine Rupert: [email protected]

Fijn als je ons komt helpen!
 
Reacties
Arnaud Naeff
13-11-2013 | Succes met het werven ! Absoluuut nodig dat de informatiebalie bemenst is !

Powered by LISA