volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Tuchtcommissie: veilig & sportief!

Nieuwsafbeelding
De Tuchtcommissie van Kampong zet zich in voor de veiligheid en de sportiviteit op de vereniging.
Wij komen 1x per week bij elkaar. Dan bespreken we in een plezierige en constructieve sfeer o.a. de gele en rode kaarten die spelers hebben gekregen. En we beoordelen ook incidenten op en rond het veld. Dat zijn er gelukkig weinig.

Soms bieden we mediation aan, want niet alle problemen zijn op te lossen door tuchtuitspraken. We gaan er van uit dat alle leden van goede wil zijn. Een goed gesprek en uitleggen waarom iets niet kan binnen een club met 3.000 leden, lost ook (gedrags)problemen op.

Uiteindelijk streven we naar duidelijkheid over regels en afspraken. Dat komt het sportplezier en de veiligheid van alle leden en bezoekers ten goede.

We doen daarbij een beroep op alle leden. Als je vindt dat teams of spelers zich niet correct gedragen, spreek ze er op aan. Kampong zijn we immers samen!

Leden van de Tuchtcommissie:
Charles Starmans (voorzitter, rechtsboven)
Eveline van Oostrom (linksboven)
Pauline Wagteveld (rechtsonder)
Frank van den Ende (linksonder)

Contact: [email protected]
 
Reacties
Lodewijk de Wijkerslooth
20-11-2013 | een Geweldig stel Kampongers. Transparantie over werkwijze is mooi! Ga zo door>
Joop de Bruijne
20-11-2013 | Wat is de rol van de tuchtcie Kampong bij gele en rode kaarten ? Welke gevolgen heeft dat. Transparantie is vaak het beste.

Powered by LISA