volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Jeugdcommissie: jong geleerd ...

Nieuwsafbeelding
De Rabo Kampioenparade was weer een hele organisatie met speciale dank aan de Jeugdcommissie. Mooie gelegenheid om ze door een van onze huisfotografen te laten 'kieken'. Wat doen de vrijwilligers van de Jeugdcommissie allemaal voor onze club?

De hoofdtaak van de jeugdcommissie is het uitvoeren van het mede door hen opgestelde jeugdbeleid voor breedte- en topsport.

Wij zetten ons in om √°lle jeugdleden met volle inzet en plezier te laten sporten. Met het Kampong Jeugdbeleidsplan als basis informeren, begeleiden en enthousiasmeren wij kinderen en hun ouders. Gezond sporten in een veilige omgeving.

Selectiebeleid
Het selectiebeleid is een belangrijk speerpunt. We willen dat zoveel mogelijk kinderen op een passend niveau kunnen hockeyen. Samen met het Technisch Management en de Jeugdteamcoördinatoren (JTC) organiseren we daarom de selectietrainingen en delen we de teams in op basis van hockeytalent en voorkeuren voor vriendjes/vriendinnetjes.
We zien er scherp op toe dat bij selectie en teamindeling het Jeugdbeleidsplan wordt gevolgd en dat het proces goed en eerlijk verloopt.

Verbinden
Een tweede speerpunt is het verbinden van de jeugd met de topsport. Via het buddysysteem, de ballenkinderen en de line-up op Super Sundays brengen we de jeugd dichter bij hun grote helden uit Dames & Heren 1.

Wij maken ook beleid voor de arbitrage zodat jeugdwedstrijden door goed opgeleide, jeugdige scheidsrechters gefloten worden.

Organiseren
Om jeugd en ouders nog meer bij de vereniging te betrekken helpen we met de organisatie van toernooien en evenementen. Voorbeelden zijn het Klapper-, Taarten- en Fampongtoernooi, de kraskaartenactie en de Utrechtse Competitie voor Jongste Jeugd.

Actief zijn binnen de Jeugdcommissie is extra leuk omdat we prettig samenwerken met vele andere Kampongcommissies, het Technisch Management, vrijwilligers, ouders én al die kinderen.

Meer info: [email protected]

Foto Bestuur Jeugdcommissie (vlnr):
Jacobien Flier
Jan Dullemeijer
Peer Poelmann
Barbara Burgering-van der Vijver (vz)
Klaske Lichtenbelt

Foto: Marcel vd Vaart
 
Reacties
Arnaud Naeff
10-3-2015 | Mooie zonnebrillen. Ook kampioen ? Dat zijn jullie zonder meer al. Complimenten. Jullie zorgen er tenslotte voor dat de jeugd (en de ouders ?) het naar de zin heeft.

Powered by LISA