volg ons op:
1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 66. BlauwHartTips.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Jeugd Teamcoördinatoren (JTC)

Nieuwsafbeelding
JTC-ers zijn linking pin tussen Technische Staf en de jeugdteams. Het eerste aanspreekpunt voor coaches, spelers én ouders voor alle zaken rond trainingen en coaching. Wat doen ze?

Coördinatie
Problemen, knelpunten, ideeën en kansen die ze signaleren in de dagelijkse praktijk op en rond het veld, koppelen ze terug naar de technische staf, verantwoordelijke commissies en/of het bestuur.
In deze coördinerende en samenbrengende rol streven ze naar een prettige, veilige en sportief uitdagende omgeving voor onze jeugdspelers.

Kampioensdubbeltjes
JTC helpt ook bij de organisatie van de selectieweken, de teamindelingen en bij evenementen en infoavonden. En ze hebben de eervolle taak om de kampioensdubbeltjes uit te reiken aan het eind van het (zaal)seizoen.

De leeftijdscategorieën D, C, B en A hebben elk een coördinatoor voor de meisjes en een voor de jongens. Daarnaast zijn er coördinatoren voor de E- en F-jeugd, voor de keepers en een coördinator voor de selectieperiode.

Laat ons weten!
Als je vragen hebt, of voorstellen en ideeën hebt om het jeugdhockey nóg beter te laten functioneren, bel of mail JTC. Hieronder staat wie de JTC-er van jouw team is:

Coördinatoren (op foto v.l.n.r.):
Sebastian Archbolt (Selecties)
Hester de Melker (E6-tallen)
Ellen van der Meer (Meisjes C)
Sandra Van Loon (E8-tallen)
Manon Spijkers (F2 teams)
Nina Winters (Meisjes D)
Pim Fok (Keepers)
Barbara Burgering (Voorzitter)
Tessa de Waal (Meisjes C)
Coen van den Heuvel (Jongens A)
Christiaan Tieleman (Jongens C)
Michiel Kamer (Meisjes A)
Klaske Lichtenbelt (JeugdCie)
Hans Geelen (Jongens D)

Niet op de foto:
Michiel de Monchy (Jongens B)
Ingrid Thomassen (Meisjes B)
Catherine van Vroonhoven (F1)

Contactgegevens vind je op de commissiepagina: bit.ly/KampongCommissies


 
Reacties
Arnaud Naeff
16-9-2015 | Terecht de extra aandacht voor degenen die de link zijn tussen de spelende jeugd en de ouders. Dat stille werk verdient veel waardering.

Powered by LISA