volg ons op:
1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 66. BlauwHartTips.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Commissie G & LG: onbeperkt spelplezier!

Nieuwsafbeelding
De commissie G- en LG zet zich in om kinderen met een ontwikkelingsachterstand (G-hockey) of lichamelijke/medische beperking (LG-hockey) met plezier te laten hockeyen op onze club.

Ons motto: gewóon wat gewoon kan, speciáal wat speciaal moet.

We verzorgen de trainingen, helpen bij de competitieorganisatie en enthousiasmeren kinderen en ouders om mee te doen. We proberen zoveel mogelijk dezelfde dingen te doen die alle jeugd doet.

Onze groep hockeyers sport met volle overgave. En sport is goed voor hun ontwikkeling. Daarom geeft het zoveel voldoening om ze te trainen en te begeleiden.

Training geven is extra leuk omdat je met creativiteit dié aanpassingen kunt vinden waardoor onze G- en LG-hockeyers met onbeperkt plezier kunnen sporten.

Wat moet er 'speciaal'? Simpelweg meer begeleiding. Daarom hebben we maar liefst 18 vrijwilligers die op zaterdagochtend, woensdag- of vrijdagmiddag helpen bij de training.

We zorgen dat al deze trainers goed geschoold zijn voor deze specifieke doelgroep. Nieuwe hockeyers werven we via open trainingen en PR-activiteiten.

Iedereen is welkom om een keer te kijken of te helpen!

Er wordt getraind op woensdagmiddag, zaterdagochtend en vrijdagmiddag. Op zaterdag spelen we competitie met twee G-hockey teams en één LG hockey team.

Informatie is te verkrijgen via de Kampongwebsite en via het mailadres [email protected].
Op de website van de KNHB staat meer algemene informatie over G&LG-hockey.

Kampong G & LG-hockey:
Joke Davio - Voorzitter / fysio
Bettien Streng - Coördinator
Floortje Engels - Fysio
JeanPaul Bolhaar - Bestuur Kampong
Renske Klein - LG Contactpersoon (niet op foto)
Ruth Goedegebuure - G Contactpersoon
Barbara Burgering-vanderVijver - Trainer G
Willemien Manden - Manager
 
Reacties
Arnaud Naeff
11-2-2014 | Wat geweldig allemaal die inzet op dit terrein. Die kinderen hebben er zo'n pleizier in ! Dat is heel duidelijk te zien !

Powered by LISA