volg ons op:
1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 66. BlauwHartTips.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Tophockeycommissie: topsport inspireert!

Nieuwsafbeelding
De Tophockey Commissie (THC) zet zich in om onze topteams Dames 1 en Heren 1 zo goed mogelijk te laten presteren met als ambitie om elk jaar play-offs te spelen.

We zijn verheugd om te zien dat steeds meer jeugdspelers en hun ouders zondag komen kijken en genieten van de sfeer rond het hoofdveld als Dames en Heren 1 thuis spelen. Tophockey inspireert!

Hoe werkt tophockey binnen onze vereniging?

Het bestuur en de algemene ledenvergadering stellen het topsportbudget vast (gedekt door sponsorinkomsten) en THC formeert vervolgens de teams inclusief trainer, coach en begeleiding.

Binnen de beperking van het budget is het voor ons elk jaar een hele puzzel om de juiste balans binnen topteamselecties te krijgen: talenten, internationals, routiniers, specialisten (o.a. strafcorner) en de juiste trainer-coach. Het vergt pittige en soms spannende onderhandelingen met spelers en hun begeleiders.

Wij zetten ons ook in om de grootste talenten uit de Kampong Jeugdopleiding door te kunnen laten stromen naar de topteams. Het bestuur heeft met steun van de ALV daarvoor een beleidsplan top-jeugd opgesteld dat wij in nauwe samenwerking met het Jeugdbestuur en STK uitvoeren.

Kampong streeft ernaar dat zowel Dames 1 als Heren 1 met drie eigen jeugd-spelers per twee jaar worden versterkt. Dit waarborgt het blauwe hart van onze topteams.

Wij hebben ook Dames en Heren 2 onder onze hoede. Naast de terugtredende topspelers en de vaste krachten in deze teams, reserveren we in deze teams speciale opleidingsplekken voor eerste en tweedejaars senioren (die uit de A-jeugd doorstromen). Op deze manier houden we de kwaliteit van dit opleidingsplatform constant.

Wij beseffen samen met alle topspelers dat steun van de club onontbeerlijk is om goed te kunnen presteren op het veld. Onze topspelers zetten zich daarom graag in voor de breedtesport via bijvoorbeeld Kampongbuddy. En ook door mee te werken aan acties en campagnes zoals Stockeykrassen, Arnaud Naeff Fonds, Club Blauw en de Gezonde Sportkantine.

Heb je ideeën hoe topsport en breedtesport elkaar nog meer kunnen enthousiasmeren en versterken? Neem gerust contact met ons op.
Op zondag staan we langs de lijn bij Dames 1 en Heren 1.
Of mail ons: [email protected]

Samenstelling THC
Wouter van der Meer (Heren 1)
Remco van Staveren (Dames 1)
Ed Noyons (Heren 2 en Dames 2)
Peer Poelmann (Top-jeugd)
Martin van Nierop (bestuurslid tophockey)
Bart de Vuijst (financiën)

Foto: Wouter, Dennis en Melchior
 
Reacties
Arnaud Naeff
4-3-2014 | In alle opzichten toch top ? En zeker het doel en streven daarnaar. Succes en sterkte !

Powered by LISA