volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Ongevallen en verzekering

Nieuwsafbeelding
Tijdens de trainingen en wedstrijden kan je geblesseerd of gewond raken. Achter de bar is een EHBO-doos beschikbaar. Op bijna iedere competitiedag van het veldseizoen is er een EHBO-post in het clubhuis bemand, naast de informatiebalie, voor het bieden van eerste hulp of doorverwijzing naar huisartsenpost of ziekenhuis.
In het clubhuis is achter de bar een AED (defibrilator) aanwezig.

Verzekeringen voor KNHB leden
De KNHB heeft voor haar leden bij Interpolis twee verzekeringen afgesloten. Het gaat om een aansprakelijkheidsverzekering en een ongevallenverzekering. Beide verzekeringen bieden secundaire dekking. Dit betekent dat als er een andere verzekering is waarop iemand een beroep kan doen bij schade (bijvoorbeeld een particuliere verzekering van de schadeveroorzaker), hij of zij de schade eerst daar aan moet melden.
Alleen wanneer die polis geen dekking biedt of wanneer er kosten zijn die vanuit die verzekering niet vergoed worden, én wanneer onze verzekerde wettelijk gezien aansprakelijk is voor de (letsel)schade, komt de schade voor vergoeding door de verzekeringen van de KNHB in aanmerking.
Alle informatie is te vinden via ‘Verzekeringen’ op www.knhb.nl. 

Let op: spelers die niet lid zijn van Kampong maar wel meetrainen of -spelen, zijn niet verzekerd.

Voor meer informatie kun je terecht bij Interpolis, online of via 013-5801234.

Meldpunt hoofdblessures KNHB
Ken je iemand in je omgeving die ernstig hoofdletsel heeft opgelopen door hockey? Laat dit dan weten aan de KNHB. Sinds 2005 onderzoekt de KNHB ernstig hoofdletsel bij hockeyers. Naar aanleiding van dit onderzoek is besloten om alle ernstige hoofdletsels te registreren. Na registratie ontvangt de melder of het slachtoffer een enquête. Door middel van de enquête wil de KNHB meer inzicht krijgen in het ontstaan en de gevolgen van ernstig hoofdletsel.

Wij rekenen tot de slachtoffers van ernstig hoofdletsel alle slachtoffers met o.a. als diagnose een hersenkneuzing, hersenletsel, fracturen van de schedel of hersenschudding. Oftewel ernstig hoofdletsel waarbij behandeling door een specialist noodzakelijk was.

De volgende gegevens heeft de KNHB van je nodig om jou of het slachtoffer de enquête toe te sturen:

- Naam
- E-mail
- Telefoonnummer
- Korte beschrijving van het hoofdletsel

Stuur deze gegevens naar Kara Meijer [email protected] en de enquête wordt naar je gemaild zodat je die kunt invullen en retour mailen.
Alvast bedankt voor het melden van de hoofdblessure en sterkte met het herstel.
 
Powered by LISA