volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Trainingen

Nieuwsafbeelding
We trainen elke woensdag van 17.00 - 18.00 uur  6 en/ of op zaterdag van 10.00 - 11.00 uur op veld 6. De training staat onder deskundige leiding, tevens zijn er een aantal vrijwilligers waardoor indien nodig 1 op 1 begeleiding mogelijk is. Ouders staan langs het veld en na afloop wordt er soms gezamenlijk met de trainers en de kinderen koffie en limonade gedronken in het clubhuis.
 
Duidelijke structuur
De trainingen kennen een duidelijke structuur. De spelers en ouders zijn 10 minuten voor aanvang aanwezig, een moment waarop bijzonderheden kunnen worden doorgegeven.
Van iedere sporter is een Trainingskompas aanwezig waarop, indien relevant, motorische beperkingen (bv. spierzwakte), medische gegevens (bv. suikerziekte) en bijzonderheden t.a.v. communicatie (bv. verminderd gehoor, stotteren, slecht praten) staan vermeld, zodat hiermee rekening kan worden gehouden.
 
Gezamenlijk én individueel
De training start met gezamenlijk inlopen en warming-up. Daarna worden de sporters opgesplitst in kleine groepjes van 2 - 4 sporters per trainer. Oefeningen in pushen en drijven worden afgewisseld met spelletjes waarbij wordt gelopen met de bal en om pylonen moet worden geslalomd. Technische oefeningen en oefeningen waar meer bij moet worden gelopen wisselen elkaar af. Aan het eind van de training wordt er een wedstrijdje gespeeld. Halverwege het trainingsuur is er, voor de sporters die dat willen, gelegenheid even iets te drinken. Aan het eind van de training wordt er gezamenlijk opgeruimd en wordt de ochtend afgesloten met een drankje in het clubhuis.
 
Powered by LISA