volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Decaan: Nathalie Schutjens

Nieuwsafbeelding
Ik ben Nathalie Schutjens en werk al jaren als conrector op een middelbare school in Utrecht. Ik weet zelf dat het voor scholen moeilijk is om een plan te maken voor leerlingen die veel tijd steken in sport, muziek of andere activiteiten. Zoals tophockey.

Het is belangrijk om de school goed te informeren over wat er op Kampong gevraagd wordt van topjeugdtalent. Daarnaast moet duidelijk zijn wat de mogelijkheden zijn (vanuit Kampong en vanuit school) en wat echt harde eisen zijn.

Wat kan ik voor jou betekenen?
Als decaan heb ik meerdere taken. In eerste instantie focus ik op ondersteuning voor speler/speelsters (i.r.t. schoolzaken/planning). Mocht het minder goed gaan op school, dan denk ik met je mee.

Daarnaast adviseer ik ouders. Wat is wel en niet mogelijk op scholen voor topsportende kinderen? Hoe houd je goed contact met school?
In de toekomst wil ik ook scholen en Kampong adviseren hoe school en topsport beter zijn te combineren.

Klik hier voor mijn contact gegevens of de contactgegevens van andere specialisten van de Kampong Academie: bit.ly/StafTSK
 
Powered by LISA