volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Fysiotherapie: inloopspreekuur Medicort

Nieuwsafbeelding

Bij Medicort werkt een deskundig team bestaande uit sportfysiotherapeuten met passie voor en ervaring in de (top)sport. Wij bieden advies, behandeling, begeleiding en programma’s op maat voor recreatieve sporters en topsporters. Dit doen wij voor zowel kinderen als volwassenen.

Fysiotherapie
Medicort heeft een state of the art praktijk op Kampong. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken zoals echografie voor directe diagnostiek van sportletsel. De fysiotherapeuten van medicort zijn op Kampong beschikbaar voor advies tijdens de gratis inloopspreekuren, een eventueel behandelingsplan en sturen waar nodig door naar de Kampong clubarts. De inloopspreekuren zijn geheel vrijblijvend. In overleg kunnen wij een vervolg afspraak met u maken op de locatie Kampong. Declaraties van fysiotherapeutische afspraken vinden plaats middels uw zorgverzekering.

Inloopspreekuren (vanaf 5 maart)
Je bent welkom tijdens een van onze gratis inloopspreekuren:

Maandag 18:00-19:00 uur Jeugd
Dinsdag 19:00-20:00 uur Iedereen
Woensdag 18:00-19:00 uur Jeugd
Donderdag 19:00-20:00 uur Iedereen
Zaterdag 10:00 -11:00 uur Iedereen

Inloopspreekuren tijden de zomerperiode (vanaf 18 juni)

Dinsdag: 19:00 - 20:00 uur Algemeen.

Performance training
Naast de reguliere trainingen op het veld biedt Kampong de topjeugd extra performance trainingen. Medicort levert diverse specialisten voor deze trainingen. Daarbij kun je denken aan loop- en krachttrainers, bewegingswetenschappers en deskundigen op het gebied van sportperformance. De resultaten worden besproken met de Kampong-staf en verwerkt in het totale begeleidingsplan.

Aanspreekpersoon voor de performance training is Eelco Veldhuijzen: [email protected]

Voor advies of vragen over behandeling kun je contact opnemen met Matthijs Huinck: mh[email protected]

 


 
Reacties
Matthijs Huinck
28-2-2018 | Helaas Arnaud! Onze focus ligt op de recreatieve en topsporter. Maar een man met een dergelijke staat van dienst is van harte welkom!
Arnaud Naeff
27-2-2018 | Is er iets apart voor de echte oudjes ? Verder fijn dat jullie er zijn !

Powered by LISA