volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Start van het seizoen. Dit moet je weten!

Nieuwsafbeelding

Waar moet je als (beginnende) coach of manager rekening mee houden als het seizoen begint? Je leest het hieronder. Print je het liever uit? Dat kan, in de bijlage vind je het bericht ook als PDF.


COACH

Geweldig als je dit seizoen coach/manager of trainer bent van een jeugdteam. En zo gemakkelijk is dat niet, 15 kids lekker aan het hockeyen krijgen! Waar kun je terecht met vragen? Waar vind je oefenstof? Cursussen? Tips?


Geen paniek, check de Kampong Coachcorner! Op de voorpagina van de website kamponghockey.nl zit aan de rechterzijde een knop 'Coach' onder het petje die leidt naar de Coachcorner.

 

Hier vind je aankondigingen van infoavonden, de hand-outs, info over opleidingen, de belangrijkste contactgegevens van onze Technische Staf, de online trainingsmodule en met regelmaat tips & trucs voor elke coach of trainer. Kortom, alles wat je als coach nodig hebt! Op naar een mooi seizoen.

 

Mis je nog iets op deze pagina? Laat het ons weten via: 

[email protected]

 

SPEELDAGENKALENDER

Communiceer de jaarplanning voor je team met ouders en spelers aan het begin van het seizoen. Kijk via deze link naar planning van de competitie. http://bit.ly/2bnw1zC

 

KAMPONG APP

Onmisbaar voor coach/manager: wedstrijd- en trainingsinfo, standen en uitslagen, rijschema, taken, berichten aan je teamleden kun je allemaal via de Kampong app afhandelen. Ook voor Kampongnieuws, aankondigingen infoavonden en evenementen. Download 'm hier (gratis):


Iphone: http://bit.ly/KampongIphone

Android: http://bit.ly/KampongAndroid

 

Wil je weten hoe de App en de website samenwerken inclusief uitleg belangrijkste functies? http://bit.ly/InfoKampongApp


TOERNOOIEN

Toernooien kun je als coach zelf selecteren en regelen via de Kampong app. Kijk onder tabblad 'meer' en vervolgens 'toernooien'.

 

KEEPERSSPULLEN

Maak een afspraak met de materiaalcommissie voor het ophalen of ruilen van keepersmateriaal. Elke woensdagavond van 19.30 tot en met 20.30 zijn zij op afspraak geopend. [email protected] Voor de jongste jeugd leggen we de tassen klaar op de coachavond.
Meer info over de materiaalcommissie? Kijk op http://bit.ly/keepersspullen

 

DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER

Vink je teamspelers een dag van tevoren al aan, dat scheelt tijd op de wedstrijddag. Zijn de spelers niet aangevinkt dan kan de scheidsrechter de stand niet invullen. Rond het digitale wedstrijdformulier (DWF) direct na wedstrijd af. Zo voorkom je boetes. Het DWF kun je via de app invullen en versturen. Handig! 

PS Laat niet-relevante opmerkingen als 'mooie pot' of 'lekker weer' achterwege. Dit kost de wedstrijdsecretaris alleen maar tijd.

 

AFGELASTINGEN

Iedereen wordt via mail/sms op de hoogte gebracht van een afgelasting - het staat ook altijd op de site/app - kijk eventueel bij uitwedstrijden op de site van de tegenstander. Je kunt niet zelf een wedstrijd afgelasten, dat doet de club, de bond, of in uitzonderlijke gevallen de scheidsrechter. Voorzie je een spelerstekort? Speel dan de wedstrijd vooruit. Overleg daarvoor met de wedstrijdsecretaris die vervolgens contact opneemt met de tegenstander. 

 

Annette van Galen 

Wedstrijdsecretaris Jeugd

[email protected]

 

Wouter Scholten 

Wedstrijdsecretaris Senioren

[email protected]

 

VELD RESERVEREN

Voor extra trainingen of oefenwedstrijden kun je een veld reserveren. Kijk hier hoe dat werkt: http://bit.ly/veldreservering

 

SPELEN OP EEN WATERVELD

Wil je met je team een keer op het blauwe veld spelen, of op ons hoofdveld? Of wil je 's middags, of juist in de ochtend spelen, bijvoorbeeld i.v.m. een teamuitje? 

Overleg met de wedstrijdsecretaris tenminste 3 weken van te voren. Geen garanties, maar we doen ons best!

Door het ontbreken van veld 1 zullen de aanvangstijden misschien anders zijn dat je gewend bent. Alle wedstrijden zijn strakker na elkaar gepland dus begin de wedstrijd op tijd. Uitlopen van de wedstrijd is geen optie.

 

INVALLERS UIT ANDERE TEAMS

Er zijn regels voor invallers; een invaller uit dezelfde klasse of lager kan altijd; een invaller uit een hoger team mag mits je team minder dan 12 spelers telt. De invaller mag 1 klasse hoger spelen. Er mogen maximaal 2 invallers uit een hoger team komen. Spelen met niet speelgerechtigde invallers kost de vereniging niet alleen geld maar er worden ook 3 punten in mindering gebracht. Opletten dus!! 

Kijk hier voor het complete reglement: http://bit.ly/Invalregels

 

ARBITRAGE

Ben je coach of manager van een A of B team? Eerste- jaars B zijn verplicht een scheidsrechterexamen te halen. Stimuleer de spelers hun examen voor te bereiden door de e-learningcursus te volgen. Spelers uit A en B worden ingedeeld om te fluiten. Heb je vragen over arbitrage, of zijn er ouders die hun scheidsrechterdiploma willen halen, mail dan de arbitragecommissie: [email protected] 

 

TRAINING GEVEN

Voor het nieuwe seizoen zijn we nog opzoek naar enthousiaste trainers voor de jeugd. Ken jij iemand of is training geven iets voor jou? Wil je een zakcentje verdienen? Neem dan contact op met een van onze Technisch Co√∂rdinatoren: 

- Jongste jeugd: [email protected] 

- Jeugd: [email protected] 

- Senioren:[email protected] 

 

Kijk voor meer info in het volgende document: OproepTrainers


Wij wensen iedereen een mooie seizoensstart toe!

De Jeugdcommissie 

Barbara, Mark, Klaske, Nina en Jan.


Coachwijzer 2017-2018 def(2).pdf
 
Reacties

Powered by LISA