volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Keepersspullen, lockers en maskers

Nieuwsafbeelding
De competitie zit er weer op, een aantal teams gaat nog wat langer door, maar eind juni is de zomerstop. Wat doe je als keeper, aanvoerder of jeugdcoach met de keeperstas, locker en maskers?

Let op: de materiaalcommissie zit sinds sinds dit seizoen bij de LOCKERRUIMTE (keepershok) naast veld 2!

Coaches van teams ZONDER vaste keeper leveren de tas in op één van de woensdagen  6, 13 of 20 juni tussen 19:30 en 20:30.
 
Ook JEUGDKEEPERS die stoppen leveren hun spullen hier in. Neem dan ook het HANGSLOT van je locker mee! Naast de keepersuitrusting hebben de keepers een KEEPERSSHIRT in bruikleen gekregen. Graag inleveren samen met de keepersspullen.

BLIJF JE volgende seizoen KEEPEN?
Dan kun je het keepermateriaal houden, thuis of in de locker.

NAAR DE SENIOREN?
A-keepers die doorstromen naar de senioren ruimen hun locker leeg en leveren het slot in op 6, 13 20 juni tussen 19:30 en 20:30. 
Een seniorenlocker kan weer aangevraagd worden op: [email protected]


MASKERS

Heb je strafcornermaskers in bruikleen? Deze kun je ook inleveren. Je krijgt de borg dan terug. We nemen alleen maskers terug die we ook daadwerkelijk hebben uitgegeven.

VOORBEREIDING
Aan het begin van het seizoen is het doorgaans erg druk bij ons. Blijf je met dezelfde set keepen? Kom nú langs voor een update. Wel graag per mail een afspraak maken.

Blijf je keepen, SCHOONMAKEN....
Geef je materiaal tijdens de zomerstop een verfrissend sopje!

Toch nog langer doorspelen met je team of andere vragen?

Mail naar: [email protected]


Vriendelijke groet, de materiaalcommissie

 
Reacties

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA