volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Instroomprocedure 2018-2019

Nieuwsafbeelding

Hoewel Kampong één van de grootste hockeyverenigingen van Nederland is, is er maar beperkt ruimte om nieuwe (jeugd)spelers toe te laten. Tegelijkertijd willen we bovengemiddeld talentvolle jeugdspelers uit de regio Utrecht die de ambitie hebben om zichzelf door te ontwikkelen de mogelijkheid bieden om in te stromen in onze jeugdopleiding.

Wil je als speler van een andere club vanaf volgend seizoen je hockeytalenten verder ontwikkelen in een Kampong lijnteam (D1, C1, B1 of A1)? Lees dan hier wat de procedure is. Bespreek een eventuele overstap ook met je ouders of verzorgers!Instroomprocedure

Wil jij dit ook, en heb je volgend seizoen minimaal D-leeftijd? Kampong organiseert jaarlijks selectiedagen voor alle eigen jeugdspelers. Instromers kunnen hier op uitnodiging aan meedoen, en zo proberen een plek in één van onze lijnteams te veroveren.


NB De C1-en D1- selecties zijn alleen voor spelers die wonen en spelen in district Midden Nederland.


Aanmelden

Aanmelden voor de selectietrainingen voor het seizoen 2018-2019 kan tot 5 april 2018.
Stuur een e-mail aan Bas Bruin, [email protected] met de volgende informatie: zie bijlage aanmeldingsformulier instroomprocedure. 


Nadat je je bericht hebt gestuurd laten we je per e-mail weten of je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan onze selectietrainingen.


D-categorie

Voor de d-categorie houden we op vrijdag 18 mei 2018 een instroom-training voor de selectiedagen van 16.30-17.30 (meisjes) en van 17.45-18.45 (jongens). Voor zondagavond (20 mei) zal je bericht ontvangen van ons of je mee mag doen met de selectietrainingen op 22 en 24 mei 2018.

 

 
Selectietrainingen

Als je bent uitgenodigd om deel te nemen wordt je ingedeeld in het schema. 

Selecties voor de A/B-lijn vinden plaats op 17 en 19 april 2018 (keepers 18 april);
Selecties voor de C/D-lijn vinden plaats op 22 en 24 mei 2018 (keepers 23 mei).


Afronding

Na de selectiedagen krijg je binnen een week te horen of je bent voorgeselecteerd voor een Kampong lijnteam. Let goed op: positief bericht betekent niet dat je de definitieve selectie al gehaald hebt! We adviseren je wel om dan al met je huidige club te bespreken dat je mogelijk volgend seizoen niet meer daar speelt.

Na afloop van het lopende seizoen traint de voorlopige selectiegroep nog enkele keren voordat de zomervakantie begint. Uit de voorselectie van de lijnteams vallen nog 1-2 spelers af. De definitieve selecties worden na deze trainingen, voor de zomervakantie bekend gemaakt. Datum voor deze trainingen en bekendmaking van de selectie volgt later.

Mocht je alsnog afvallen, dan adviseren we je om met je huidige club te overleggen of de mogelijkheid bestaat om komend seizoen toch daar lid te blijven, buiten de lijnteams is er geen ruimte voor instromers.

Als je wordt opgenomen in de definitieve selectie voor het lijnteam dan starten je trainingen op vrijdag 10 augustus 2018 of op maandag 13 augustus 2018. Zodra de KNHB competitieschema bekend heeft gemaakt geven we hier duidelijkheid over. Het is verplicht om aan deze trainingen mee te doen, dus houd hier rekening mee in je vakantieplanning! Meer info over de start van de trainingen voor lijnteams vind je op de site onder Technische Staf/Selecties.

 

Als je nog vragen hebt dan kun je een bericht sturen naar [email protected] .


aanmeldingsformulier Kampong instroomprocedure(1).docx
 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA