volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Keepers: Zaalriempjes om!

Nieuwsafbeelding

Ben jij keeper of coach en start je binnenkort in de zaal? Let dan op dat je andere riempjes nodig hebt om de klompen vast te zetten. Het dragen van zaalriempjes in de zaal is verplicht. De gespen van de veld bandjes kunnen namelijk de beschadigen.

Kampong verstrekt de zaalriempjes voor alle keepers die in de zaal gaan hockeyen!

De zaalriempjes zijn niet geschikt om ook mee op het veld te keepen. We vragen dus om deze gedurende de komende week te wisselen.

Er zijn twee verschillende soorten, voor om de klomp en voor door de klomp. Voor deze laatste kan je het best het zaalriempje met de veldband meetrekken door ze met een tapeje te verbinden.

Als je nog oude bandjes hebt, dan zit je goed. De jongste jeugd met de oranje klompjes hebben geen zaalriempjes nodig, dus deze teams zitten ook al goed.
Als je nog géén bandjes hebt, dan kun je als keeper of coach een mail sturen.

Dan hebben we nog een aantal hoezen voor om de legguards deze zijn niet verplicht en we leveren tot we de door de voorraad heen zijn.

Voor vragen neem dan contact op met ons op via: [email protected]

We wensen iedereen veel zaalhockey plezier!

De Materiaalcommissie

 
Reacties

Powered by LISA