volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Afgelaste zaalwedstrijden vervallen

Nieuwsafbeelding
Een afgelaste zaalwedstrijd wordt niet ingehaald met uitzondering van Topklassewedstrijden. Die worden dan verplaatst naar de eerstvolgende mogelijkheid. De competitieleider zal de dag en tijd vaststellen en de betreffende verenigingen daarover zo spoedig mogelijk informeren.
Voor de overige teams geldt dus dat de wedstrijd helaas komt te vervallen.

Lees hier alles over in de bijlage:

Procedure-afgelastingen-Zaalhockey KNHB.pdf
 
Reacties
Barbara Burgering-van der Vijver
16-12-2017 | Hoi Thijs, dit wordt naar rato berekend door KNHB.
Thijs Dekker
12-12-2017 | Ben ik benieuwd hoe dat met de stand gaat. Er zijn nu teams die meer wedstrijden spelen en dus meer punten kunnen halen.
Barbara Burgering-van der Vijver
12-12-2017 | In de sporthallen en in de blaashallen is niet genoeg ruimte om een nieuwe planning te maken. Nu maar hopen dat het stopt met sneeuwen zodat we snel weer kunnen trainen èn wedstrijden kunnen spelen. TEAM ZAAL
Barbara Burgering-van der Vijver
12-12-2017 | Dat was denken wij geen makkelijke en leuke beslissing. Zondag zijn er 3000 wedstrijden afgelast! Helaas lukt het niet om deze wedstrijden in te halen.
Barbara Burgering-van der Vijver
12-12-2017 | Hoi Floris, wij snappen het helemaal. De hockeybond heeft zondag vanwege de hevige sneeuwval de beslissing genomen alle zaalhockey wedstrijden niet door te laten gaan.
Floris Nieuwenhuys
11-12-2017 | dat is oneerlijk

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA