volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Start seizoen topjeugd seizoen 2018-2019

Nieuwsafbeelding
De KNHB heeft de speeldagenkalenders voor het seizoen 2018-2019 gepubliceerd. Voor de A- en B-teams start de competitie voor de Topklasse op 1 september. Dit betekent dat de trainingen voor deze teams starten op vrijdag 10 augustus. Voor de overige jeugdteams begint de competitie op 8 september. Dit betekent dat de trainingen voor C1 en D1 starten vanaf maandag 13 augustus. De D2- en C2-teams starten vanaf maandag 20 augustus met hun voorbereiding.

NB: Anders dan voorgaande seizoenen is in het laatste weekend van de herfstvakantie van Midden-Nederland een reguliere competitieronde gepland. Alle spelers worden geacht aanwezig te zijn voor de wedstrijd op zaterdag. Trainingen in de week voorafgaand aan deze competitieronde zullen gewoon doorgaan.

 

 
Reacties

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA