volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Peiling: wedstrijdtenue blijft blauw-wit

Nieuwsafbeelding
Uit de ledenpeiling over het wedstrijdtenue spreekt een duidelijke voorkeur voor de huidige kleurencombinaties. De kleurstelling van het nieuwe wedstrijdtenue blijft daarom ongewijzigd. Het shirt krijgt wel de verbeterde pasvorm en materialen plus specifieke details (zoals het Domtorentje). Na de zomer krijgen alle leden dit nieuwe shirt voor drie jaar in bruikleen.

Maar liefst 1.726 van de 3.379 hockeyleden hebben meegedaan aan de online peiling. Een 'opkomst' van 51% (senioren 60%, jeugd 40%). In de bijlage bij dit bericht vind je de hele uitkomst van de peiling uitgesplitst naar leeftijd en gender.

THUISTENUE
Van onze heren en jongens geeft 76% respectievelijk 70% de voorkeur aan het huidige tenue (blauw shirt, witte broek). Ook onze dames en meisjes blijven met 57% respectievelijk 66% het liefst in de huidige kleurencombinatie spelen. Bij de dames-senioren opteert 35% voor een geheel blauwe outfit, bij de meisjes is dat 23%. Het thuistenue blijft daarom ongewijzigd.

Onze rolstoel-, G/LG- en trimhockey kennen gemengde teams. Het streven is zowel dames/meisjes als heren/jongens van deze gemengde teams vanaf volgend seizoen in een blauw shirt (m/v) te laten spelen. We gaan met onze leverancier in gesprek of dat lukt.

UITTENUE
Wat het uittenue betreft zijn deelnemers aan de peiling minder stellig. De helft van de heren en jongens speelt het liefst in een rood uitshirt, de andere helft wil wit of maakt het niet uit. Onze dames zijn nog minder uitgesproken, want zowel het rode als het eventuele blauwe shirt krijgt een derde van de stemmen (de andere derde noteert 'maakt niet uit'). Al met al houden we ook het rode uitshirt.

Op uitdrukkelijk verzoek van speelsters/spelers en staf van Dames 1 en Heren 1 staan we voor hen een uitzondering toe wat betreft het uittenue. Dat wordt vanaf komend seizoen een wit shirt met witte rok/broek. Dames 1 krijgt daarnaast een blauw reserve-uitshirt voor wedstrijden tegen β€˜witte’ tegenstanders.

DANK VOOR JE DEELNAME
We willen alle leden die meegedaan hebben aan de peiling hartelijk bedanken. Het schept duidelijkheid en heeft ons geholpen om een goede afweging te maken.

Team Wedstrijdtenue en het ledenpanel blijven zich inzetten om ons voor volgend seizoen van een prachtig nieuw wedstrijdshirt te voorzien, waarvoor alvast onze grote dank. Tenslotte bedanken we Bernique Tool en Arnoud Wolff voor de vele (vrijwillige) uren die zij in de organisatie van de ledenpeiling hebben gestoken.

Bestuur Kampong Hockey
[email protected]

Uitkomsten ledenpeiling.pdf
 
Reacties
Berri van Manen
4-4-2018 | Ik ben erg blij dat er naar ons geluisterd wordt En dank het bestuur dat ze zich willen inzetten om de dames binnen de gemengde teams, en ook als Dames uit te laten zien πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» voor ons Bestuur πŸ’™
Joop de Bruijne
4-4-2018 | Eind goed, al goed.

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA