volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

VIDEO: Heren 1 verliest koppositie

Nieuwsafbeelding
Afgelopen weekend werden er 3 wedstrijden gespeeld door onze Hoofdklasseteams. 
De Dames wonnen vrijdag met 4-2 van Bloemendaal, maar verloren helaas zondag met 3-2 van SCHC. Ze blijven staan op positie 8.
De dames komen dit seizoen nog twee keer in actie: Zondag 15 april tegen Oranje-Rood en een week later komt Groningen op bezoek bij ons.

Heren 1 kwam zondag twee keer op voorsprong tegen Amsterdam, maar hield uiteindelijk maar één punt over aan de confrontatie met de nummer drie van de Hoofdklasse. Hidde Brink, die de geblesseerde David Harte verving, moest enkele keren redden op Amsterdamse inzet. Harte was niet de enige geblesseerde, ook Constantijn Jonker was afwezig doordat hij nog niet hersteld is van een hersenschudding. 

Door het gelijkspel heeft Bloemendaal nu evenveel punten als Kampong. Doordat de Mussen een beter doelsaldo hebben staat deze ploeg nu bovenaan. 
De ploeg die over 4 wedstrijden bovenaan staat, plaatst zich direct voor de EHL en heeft thuisvoordeel bij de play-offs. 

Bekijk hier de samenvattingen.
vrijdag 6 april
Dames 1 - Bloemendaal (4-2): https://vimeo.com/263628367/bb2c4971b5

zondag 8 april
Amsterdam - Heren 1(2-2): https://vimeo.com/263752239/d831166000

Foto: © Maurice de Wert
 
Reacties
Stijn Sloots
10-4-2018 | jammer

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA