volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

19/20 mei: Drukte op het complex

Nieuwsafbeelding
Naast de gezellige en gebruikelijke drukte op een Kampong weekend dag met reguliere wedstrijden, verwachten we op zaterdag 19 mei (en eventueel zondag 20 mei) veel publiek voor de top wedstrijd op de Klapperboom: De FINALEWEDSTRIJD van de Play-Offs.
Bij zulke evenementen zijn we als vereniging gebonden aan allerlei regels waar we met betrekking tot veiligheid, vluchtwegen etc... aan moeten voldoen.


CONCREET BETEKENT DIT VOOR DAT WEEKEND:

-We raden mensen af om met de auto te komen, omdat er weinig parkeerplaatsen zijn bij ons terrein.

-Het gehele complex wordt fiets vrij, dat betekent dat je je fiets alleen kan parkeren op de volgende plekken: Aan de kopse kanten van veld 7, 8 en 9, bereikbaar via de Mythylweg of je maakt gebruik van de fietsenstalling op veld 3, te bereiken via de grote parkeerplaats bij veld 2.

-Het clubhuis is voor een ieder toegankelijk. Wil je op het terras aan de hockeyzijde vertoeven, dan heb je na 13:30 uur een geldig toegangsbewijs nodig.

-Na 13:30 uur heb je ook voor de Rabotribune en voor de staantribune achter het doel een toegangsbewijs nodig. De rest van het complex is voor iedereen vrij toegankelijk.

-Naast de luifel van het clubhuis staat voor deze dag een foodtruck en een buitenbar, ook bij veld 2 zal een extra buitenbar staan.

-Bij het clubhuis en bij veld 2 staan extra toiletten en plaskruizen.

Het wordt een spannende dag en we verwachten veel gezelligheid!
 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA