volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

VIDEO: Kampong wint 1e finalewedstrijd!

Nieuwsafbeelding
Wat was het spannend vanmiddag in het Wagenerstadion in Amstelveen bij AH&BC. Eerst kwamen we op 0-1 achterstand, maar gelukkig werd de stand gelijk getrokken door onze (wederom) redder in nood Philip Meulenbroek.
Uiteindelijk kwam het op - de inmiddels gebruikelijke - shoot-outs aan en konden we na een roerige serie de zege op onze naam schrijven. Wéér spannend, maar wéér gewonnen!

Nét voordat de regen wat serieuzere vorm begon aan te nemen, was de strijd beklonken en haalde de blauwe schare fans weer opgelucht adem.

Bekijk hier de samenvatting: https://vimeo.com/269486045/070070216b

Volgende week zaterdag 19 mei de 2e finale bij Kampong. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de staantribune op de korte zijde.

Koop hier je tickets voor deze thuiswedstrijd:
http://bit.ly/Tickets19Mei-Kampong
 
Reacties
Arnaud Naeff
13-5-2018 | Wederom een echte teamprestatie van oude hap tot en met de baroes.
Martin van Nierop
13-5-2018 | Wat was het een boeiende en spannende battle! En wat speelde ook onze jonge talenten een geweldige pot!!
Joop de Bruijne
13-5-2018 | Op naar zaterdag 19 mei !
Doesje Fransen
13-5-2018 | Verdiend gewonnen. Jammer dat die kansen er niet in gingen. Maar de kansen waren er dus zaterdag gaan ze erin. Ik ben erbij!!! Succes
Coen Sr. van den Heuvel
13-5-2018 | Verdiende zege!!

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA