volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Stop je met hockey? Lever je shirt in!

Nieuwsafbeelding

Het einde van het hockeyseizoen nadert en daarom willen we je wijzen op de spelregels rondom het wedstrijdshirt. Elk lid heeft een wedstrijdshirt gekregen in bruikleen en dat betekent dan ook, dat als je stopt met hockeyen bij Kampong na dit seizoen, je je wedstrijdshirt weer in moet leveren, om geen boete te riskeren van € 30,00. 

Inleveren kun je doen vóór 1 juli bij het hockeykantoor op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 - 17:00 uur of gooi 'm in in de kledingkliko voor het kantoor, in een zakje met je naam en adres!

Kapotte of verwassen shirts, of shirts vol vlekken, kunnen we helaas niet terugnemen, hierop staat een boete van € 30,00. 

STOP JE NIET MET HOCKEY?

Dan is het na de zomer tijd om je bruikleenshirt om te ruilen, want de bruikleenperiode van 3 jaar is dan ten einde. Zoals je weet is er veel te doen geweest om het nieuwe tenue en met name de kleur, maar uiteindelijk is er besloten om de kleuren niet aan te passen. Wél hebben we het design aangepast en is er een wisseling van sommige sponsoren.

Het omruilen van je shirt zal pas na de zomer plaatsvinden, dus houdt de site in de gaten, we zullen je dan precies uitleggen hoe we het gaan doen!


SHIRT TE KLEIN OF TE GROOT?
Mocht je shirt te groot of te klein zijn, dan kun je tijdens het seizoen je shirt altijd ruilen voor een andere maat. Mocht je huidige shirt niet meer passen en wil je volgend jaar een andere maat? In augustus, nadat je een ophaalbericht hebt ontvangen, kun je een nieuw wedstrijdshirt ophalen bij Hockey Republic in een andere maat.

Vragen?
Kijk eerst bij FAQ-Kleding-2018 of mail naar [email protected]


 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA