volg ons op:
1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

25 Jaar G-Hockey in de Hockeykrant

Nieuwsafbeelding

Deze zomer is het precies 25 jaar geleden dat in Nederland het G-hockey werd opgestart. Een mooie mijlpaal waar de Hockeykrant graag aandacht aan schenkt, met een speciale online editie over 25 jaar G-hockey.

Inmiddels zijn er meer dan 80 clubs waar G-hockey wordt gespeeld. In de krant komen veel clubs, waaronder natuurlijk Kampong, aan bod waar G- (en LG-) hockey niet meer is weg te denken.

In deze editie komen veel mensen aan het woord. Zoals Elsbeth Ruys, die in ons land de grondlegger is van aangepast hockey en in 1993 het initiatief nam. Maar ook Oranje-international Glenn Schuurman, die namens Fonds Gehandicaptensport ambassadeur is van het G-hockey. En diverse vertegenwoordigers van de KNHB over het belang van aangepast hockey.


Lees 'm hier: https://hockeykrant.nl/hockeykrant-special-25-jaar-g-hockey/

 
Reacties

Powered by LISA