volg ons op:
1. Kampioen.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 11.Sproeier.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 7.Zaalkampioenenparade2018.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9.taartentoernooi.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

25 Jaar G-Hockey in de Hockeykrant

Nieuwsafbeelding

Deze zomer is het precies 25 jaar geleden dat in Nederland het G-hockey werd opgestart. Een mooie mijlpaal waar de Hockeykrant graag aandacht aan schenkt, met een speciale online editie over 25 jaar G-hockey.

Inmiddels zijn er meer dan 80 clubs waar G-hockey wordt gespeeld. In de krant komen veel clubs, waaronder natuurlijk Kampong, aan bod waar G- (en LG-) hockey niet meer is weg te denken.

In deze editie komen veel mensen aan het woord. Zoals Elsbeth Ruys, die in ons land de grondlegger is van aangepast hockey en in 1993 het initiatief nam. Maar ook Oranje-international Glenn Schuurman, die namens Fonds Gehandicaptensport ambassadeur is van het G-hockey. En diverse vertegenwoordigers van de KNHB over het belang van aangepast hockey.


Lees 'm hier: https://hockeykrant.nl/hockeykrant-special-25-jaar-g-hockey/

 
Reacties

Powered by LISA