volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Vacature: Top(!)hockeycoach Dames 2

Nieuwsafbeelding
Voor het coachen, trainen en begeleiden van Dames 2 hebben we twee vacatures: één voor coach en één voor assistent coach. Met ingang van komend seizoen gaat Dames 2 als dames senioren opleidingsteam onder Tophockey vallen. In nauwe samenwerking met o.a. de coach van Dames 1 wordt Dames 2 samengesteld en geselecteerd om te kunnen functioneren als opleidings- ontwikkelingsteam. 

Dit betekent dat Dames 2 voor wat betreft o.a. trainingen, wedstrijden en voorbereiding zoveel mogelijk in lijn wordt gebracht met de visie, aanpak, speelstijl en tactiek die bij Dames 1 wordt nagestreefd.

Voor het coachen, trainen en begeleiden van Dames 2 in deze nieuwe opzet hebben we een vacature uit staan voor zowel coach als assistent coach. Kandidaten die interesse hebben in één van beide functies, worden uitgenodigd om vóór 12 juli een korte mail met motivatie en relevant cv te sturen aan Kampong via [email protected].

 
Reacties

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA