volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Bedrijfshockeycompetitie: schrijf je in!

Nieuwsafbeelding

Wil jij met je bedrijf meedoen aan de bedrijfshockeycompetitie? Schrijf je dan nu in vóór 1 augustus met het inschrijfformulier in de bijlage (onderaan dit bericht). Draag op een sportieve en sociale manier de naam van je bedrijf uit en bouw tegelijkertijd een band met je collega’s buiten de werkvloer om, da's goed voor de teambuilding. Rondom de wedstrijden leg je gemakkelijk contact met zowel branchegenoten als andere bedrijven.

BEDRIJFSHOCKEY
Je speelt 12 à 14 wedstrijden in een seizoen op de maandagavond. De wedstrijden beginnen om half acht, acht uur of om negen uur. De standen, uitslagen en het programma zijn te vinden op de website van KNHB (Standenmotor).
De kosten voor Bedrijfshockey bedragen €1.450 per team (excl. inschrijfkosten). En vanaf 18:00 uur heeft Nummer 14 een speciaal bedrijfshockey 3-gangenmenu op de maandagen. Je kunt dus zo vanuit je werk naar Kampong komen!

INSCHRIJVEN
Inschrijven doe je door het ingevulde inschrijfformulier te mailen naar [email protected]. Voor vragen kun je ook op dat adres terecht. Lees hier de voorwaarden van de Bedrijfshockeycompetitie Utrecht.

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen in seizoen 2019-2020. 
(inschrijving sluit 1 augustus 2019)

Aanmeldingsformulier bedrijfshockey seizoen 2019-2020(1).pdf
 
Powered by LISA