volg ons op:
1. Kampioen.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 11.Sproeier.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 7.Zaalkampioenenparade2018.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9.taartentoernooi.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Strafcornermaskers en Borgregels

Nieuwsafbeelding
Om de spelers te beschermen tijdens een strafcorner wordt een strafcornermasker gebruikt. Vier spelers zullen er samen met de keeper voor moeten zorgen dat een bal tegengehouden gaat worden na het nemen van de strafcorner. Een veel gebruikte manier is dat twee spelers op de lijn bij de keeper blijven staan en dat twee spelers gaan lopen richting de cirkel. Voor de spelers die op de lijn blijven staan is een masker een goed extra beschermingsmiddel.

Hoeveel strafcorner maskers  jouw team nodig heeft wordt samen bepaald door team, coach en voor de jeugdteams de ouders. De materiaalcommissie levert maskers tegen een borg van 70 euro per masker. Deze borg dient van te worden overgemaakt op NL92 RABO 0140047387, t.n.v. SV Kampong Hockey Materiaalcommissie.

Bij het ophalen van de maskers zien we graag het bewijs van overmaken, dus via de app of een print. Overmaken kan dus ook tijdens het afhalen maar dan zien we dit graag terug via je bank app.
De borg wordt uiteraard weer teruggestort na inleveren van het uitgegeven masker.

Is er iets mis met het masker? Kom dan ook bij ons terug, want dan proberen we het te maken dan wel te vervangen.

De Materiaalcommissie is aanwezig op de woensdagavonden vanaf 19.30 tot 20.30 uur en zit bij veld 2 naast de lockers.
Maak even een afspraak als je langs wil komen via [email protected]

 
Reacties

Powered by LISA