volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Keepersuitrusting

Nieuwsafbeelding
Alle keepers van Kampong krijgen een keepersuitrusting in bruikleen via de Materiaalcommissie. Veel teams hebben een vaste keeper, maar er zijn ook veel teams zonder een vaste keeper. Voor de veiligheid van de keeper is het belangrijk dat de keepersuitrusting goed past en in een goeie staat is. De keeper zelf, maar zeker de coach en medespelers zijn verantwoordelijk voor de staat van de keepersuitrusting.

Is er iets aan de hand, zit iets niet goed of is het versleten? Maak dan een afspraak met de Materiaalcommissie en kom langs voor een update.

De Materiaalcommissie is elke woensdagavond aanwezig vanaf 19.30 tot 20.30 uur en via een mail naar [email protected] kan er een afspraak gemaakt worden.
Je kunt de Materiaalcommissie vinden bij veld 2 naast de lockers.

 
Reacties

Powered by LISA