volg ons op:
1. Kampioen.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 11.Sproeier.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 7.Zaalkampioenenparade2018.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9.taartentoernooi.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Keepersmateriaal kwijt, wat nu...

Nieuwsafbeelding
Het kan elk team overkomen, er blijft wat liggen na een training of een wedstrijd. Vanuit de materiaalcommissie willen we graag dat de teams met een juiste, maar vooral complete keepersuitrusting kunnen spelen.
Raakt er wat kwijt, dan gaan we een oplossing zoeken! Neem dus dan direct contact met ons op via [email protected]

Het is ook onze missie dat onderhoud van het materiaal ook zo kostenefficiënt mogelijk moet gebeuren en dat lukt ons aardig. We werken met een budget van de club, dus geld dat door contributie ingelegd wordt. We vinden dan ook dat we bij verlies een bedrag in rekening kunnen brengen aan de teams. We zullen hier zo transparant mogelijk in communiceren.
 
Reacties

Powered by LISA