volg ons op:
1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Wie komt de Materiaalcommissie helpen?

Nieuwsafbeelding
Tijdens de vrijwilligersborrel kreeg de Materiaalcommissie uit handen van onze penningmeester Rob Mattheijssen de Kampong-pul, als vrijwilliger van het jaar 2018. Hoe gaaf is dit en voor wie ze nog niet kent willen ze zich graag even voorstellen...

Van links naar rechts op de foto: Jeroen Thijsen, Kok van Kessel, Karel Smith en Rik van Lijf. Nog niet op deze foto is het nieuwe commissielid Marijke van der Vossen. 

"Het is onze missie om iedereen van juiste spullen te voorzien en dit doen we met veel plezier. We zijn natuurlijk erg trots op onze pul die je kan komen bewonderen in ons materiaalhonk.
We proberen elke woensdag klaar te staan tussen 19.30 en 20.30 uur en waar nodig bij te springen op andere momenten! 

Vind je het leuk om aan te sluiten, laat het ons dan weten, we hebben nog wel een paar uitdagingen voor je liggen: [email protected]."
 
Reacties
Arnaud Naeff
3-5-2019 | Hier wordt goed werk verricht, immers goed materiaal is het begin van dat goede werk. Complimenten !

Powered by LISA