volg ons op:
1. Kampioen.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 11.Sproeier.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 7.Zaalkampioenenparade2018.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9.taartentoernooi.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

We gaan de Kamponghal opbouwen!

Nieuwsafbeelding
Maandag 12 november is gestart met de opbouw van de Kamponghal! De nieuwe Kamponghal XXL zal op veld 4 gaan pronken. Het wordt een grote gloedje nieuwe blaashal (in plaats van de twee oude losse die we voorheen hadden). Hierdoor krijgen we nu 4 volwaardige wedstrijdvelden inclusief tribunes en we hoeven nooit meer tussendoor om te bouwen, hoe fijn en comfortabel!

OPBOUWEN
We bouwen op in de week van 12 t/m 18 november en net als ieder jaar doen we dat samen met jullie. Er is weer een mooi opbouw en afbouwschema opgesteld, waarin precies staat aangegeven op welke dag wij de hulp van 1 of 2 personen (spelers/ouders/vrienden/etc) uit jullie team verwachten (zie onderaan dit bericht). We willen benadrukken dat dit een grote klus is, waarbij we echt rekenen op de inzet van alle teams, dus als je verhinderd bent, ruil met iemand en regel zelf vervanging!

We zijn er trots op dat er weer zoveel teams mee doen met de zaalcompetitie: ALLE jeugdteams en samen met de senioren tellen we er dan 157!

VIDEO
Onze Blauwe Hart Reporters Marlijne en Denise hebben voor jullie mooie video's gemaakt waarin we jullie alles vertellen over zaalhockey.
Bekijk hier Kampong Zaaljournaal 3: https://www.youtube.com/watch?v=PAumgv3kwuQ
VRAGEN
Wat zijn de spelregels ook alweer in de zaal? Hoe zat het ook alweer met de scheidsrechters? Wat moet ik aan? Wat is een zaalwacht ook alweer?
Op deze en al je andere vragen over de zaal hebben wij het antwoord voor je in de ZAALCORNER op de website: http://bit.ly/zaalcorner!


Schema opbouw Kamponghal XXL 2018-2019

Alle 157 teams van de jeugd en van de senioren die deze winter gaan zaalhockeyen helpen met het op/afbouwen van de hallen. De teams leveren één aanpakker voor de opbouw in november en één voor de afbouw in februari. Dit met uitzondering van de seniorenteams, die leveren één keer twee aanpakkers bij het opbouwen van de hal.

VERVANGERS
Kijk in deze opbouwplanning voor welk dagdeel jullie aanpakker staat ingeroosterd. Het Bouwteam o.l.v. Michael Lohle coördineert de werkzaamheden en is de hele week vol enthousiasme aanwezig. Mochten beide aanpakkers van jouw team niet kunnen, REGEL ZELF EEN VERVANGER, bijvoorbeeld een andere ouder of speler, of probeer te ruilen met een van de andere teams.

LET OP: Jouw team blijft verantwoordelijk voor jullie ingeroosterde dagdeel. Zonder aanpakker ook geen zaalhockey voor je team! Aanpakkers, graag ruim voor aanvang ‘dienst’ melden op veld 4. Neem (werk)handschoenen en enthousiasme mee.


Wil je een extra uurtje(s) helpen. Laat het ons weten en mail naar
[email protected]

Alvast dank voor jullie hulp!

Kampong Team Zaal


Rooster op en afbouw 2018-2019.pdf
 
Reacties
Arnaud Naeff
1-11-2018 | Wat een feest, zeker met en dergelijke organisatie. Veel succes en toch ook sterkte.

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA