volg ons op:
1. Kampioen.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 11.Sproeier.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 7.Zaalkampioenenparade2018.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9.taartentoernooi.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Zondag: Return of the Legends

Nieuwsafbeelding
Zondag is er een bijzondere 'allstar' wedstrijd op de Klapperboom. Kampong Heren 2 speelt namelijk om 10:45 tegen Amsterdam Heren 3 dat een aantal legendarische Kampongers in de gelederen heeft: Quirijn Caspers en Constantijn Jonker. Twee ereleden die hun leven lang voor onze club hebben gespeeld met twee landskampioenschappen in de hoofdklasse als kroon op het werk.

VRIENDENTEAM
Dit seizoen bouwen ze af in een vriendenteam bij Amsterdam met daarin een groot aantal voormalige teamgenootjes uit de Kampong jeugdjaren, zoals de broertjes Klaas en Stephan Vermeulen, Lodewijk Beerman, Laurens Wijkstra en Jeroen Geelhuyzen. Een gouden generatie, want ze werden vaak landskampioen bij de jeugd. Een aantal heeft het zelfs geschopt tot Oranje!

OERKAMPONGERS
Voor Quirijn en Constantijn wordt het een bijzonder weerzien op de Klapperboom, de naam die ze zelf aan het hoofdveld gegeven hebben. Voor het eerst in hun leven spelen ze tégen Kampong. In het witte Amsterdam-shirt, het is niet anders. Tegenstander Heren 2 herbergt ook een groot aantal oerkampongers zoals Bruno van den Bosch, Lukas Siebinga en Ewoud Caspers (ja, de broer van ...) en een aantal hoofdklasse coryfe├źn zoals Roderick Weusthof, Melchior Looijen en Joost van den Berg.

Er staan zondag dus heel veel hoofdklasseduels, doelpuntenrecords, titels en onderscheidingen op het veld. Bij voorbaat een legendarische wedstrijd. Kom kijken!

Foto: Quirijn en Constantijn na het behalen van het landskampioenschap met Kampong Heren 1 (Maurice de Wert)
 
Reacties

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA