volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Arnaud Naeff Fonds

Kampong coryfee Arnaud Naeff staat voor plezier in hockey. Voor iedereen, maar in het bijzonder voor de breedtejeugd. Hoe hij dat doet? Via zijn fonds, het Arnaud Naeff Fonds (ANF). Het fonds zorgt al jaren voor plezier. Word jij ook lid van deze mooie, bijzondere club?

Het Arnaud Naeff Fonds zet zich in om kinderen een plezierige tijd op Kampong te geven. Soms door eigen initiatieven en soms door een financiële bijdrage te leveren aan bestaande activiteiten.

Arnaud Naeff heeft 50 jaar lang training gegeven aan de jeugd op Kampong Hockey. Bij 'Naud' staat het plezier in het spelletje voorop. Of je nu wint of verliest, in een breedte- of in een topteam speelt ... hij is gelukkig als iedereen met een glimlach op Kampong rondloopt. Naud is zelf ook nog iedere week op de club te vinden.
Bekijk hier de documentaire 'Een leven lang Kampong'.

 
De Club van Naud
We hebben besloten de Club van Naud op te richten. Het is een club van mensen die het ANF een warm hart toedragen en het werk van Naud willen laten voortzetten, plezier voor de jeugd mogelijk blijven maken. Om al onze supergave activiteiten te kunnen blijven organiseren, hebben we 50 mensen nodig die €100,- willen doneren. 
 
Hoe word ik lid van de Club van Naud? 
Door €100,- over te maken op rekeningnummer NL53 RABO 0369 2282 43 .

Waarom word ik lid van de Club van Naud? 
Omdat ik de breedtejeugd wil steunen met mooie initiatieven naast de reguliere Kampong activiteiten.

Wanneer zie ik de andere Club-leden? 
Tijdens de kick-off van het nieuwe seizoen (uitnodiging en meer informatie volgt na start donateurschap).

Maak ik ANF blij? 
Je maakt Naud, zijn fonds en natuurlijk de breedtejeugd ongelooflijk gelukkig met jouw donatie!!

Help je ons? Dat zou fantastisch zijn. Topspelers Jip Janssen (H1) en Jutta van Crevel (D1) zijn ambassadeurs van ANF. 

Donaties zijn welkom op rekeningnummer NL53 RABO 0369 2282 43 o.v.v. Arnaud Naeff Fonds. 
Contact: [email protected] (met 3 x fff!)
 
Powered by LISA