volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Verhuur van veld / ruimtes / Kamponghal XXL

Wil je een veld reserveren bij SV Kampong Hockey?

Ons prachtige complex willen wij graag optimaal gebruiken. Lekker sporten op onze water- en zandvelden met daarbij de gezelligheid van ons clubhuis. Er kunnen trainingen, toernooien, sportdagen en clinics gehouden worden. Voor het laatste is ook technisch kader aanwezig. Vele bedrijven, scholen, maar ook particuliere initiatiefnemers vinden steeds vaker de weg naar Kampong voor een "gezond en sportief" treffen.

Reserveringen voor Kampong-teams en Kampong evenementen is gratis. Een veld huren kan in principe alleen op doordeweekse dagen.

Voor het huren van een hockeyveld op doordeweekse dagen, neem je vrijblijvend contact op met [email protected] om te informeren en te reserveren, of voor informatie over de beschikbaarheid van de velden tijdens jouw trainingstijden. 

Je kunt mailen, maar ook in de middaguren bellen naar 030-25 11 420.


Wil je een ruimte reserveren in het Clubhuis bij SV Kampong Hockey?

Voor het reserveren van een ruimte in ons Clubhuis voor een bespreking, workshop, lunch, vergadering e.d. neem je contact op met Nummer 14 / de bar.
Je kunt ze aanspreken in het Clubhuis, bellen via 030-2006014, mailen via [email protected] of reserveer gemakkelijk online via nummerveertien.com/reserveren/

Winterperiode: Kampong XXL hal huren?

In de winterperiode staat op veld 4 de grote Kamponghal XXL. Deze hal bevat 4 volwaardige wedstrijdvelden inclusief tribunes.
Behalve hockey kan de accommodatie ook voor andere (sport)doeleinden (geen feesten en partijen) gebruikt worden.

Klik hier voor info en reserveren.