volg ons op:
1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Veldhuur

Wil je een veld reserveren bij SV Kampong Hockey?

Ons prachtige complex willen wij graag optimaal gebruiken. Lekker sporten op onze water- en zandvelden met daarbij de gezelligheid van ons clubhuis. Er kunnen trainingen, toernooien, sportdagen en clinics gehouden worden. Voor het laatste is ook technisch kader aanwezig. Vele bedrijven, scholen, maar ook particuliere initiatiefnemers vinden steeds vaker de weg naar Kampong voor een "gezond en sportief" treffen.

Reserveringen voor Kampong-teams en Kampong evenementen is gratis. Een veld huren kan in principe alleen op doordeweekse dagen

Sommige velden op Kampong zijn eigendom van de Gemeente Utrecht. Veld 2, 3, 5 en 6 zijn eigendom van Kampong Hockey.

 

Voor het huren van een hockeyveld op doordeweekse dagen, neem je vrijblijvend contact op met ondersteuning hockey om te informeren en te reserveren, of voor informatie over de beschikbaarheid van de velden tijdens jouw trainingstijden.
Je kunt mailen, maar ook in de middaguren bellen naar 030-25 11 420.

 

De prijs voor het huren van een kunstgrasveld is vanaf € 25,- per uur
Verlichting per veld per uur € 29,-

Scholen (basis en middelbaar) komen in aanmerking voor 30% korting
Externe verhuur is exclusief verlichting


Winterperiode: Blaashallen huren?

In de winterperiode worden op een van de hockeyvelden twee blaashallen gebouwd. 

Deze zaalhockeyaccommodatie van Kampong, de Rabobankhal, is ook te huur. Beide hallen bieden ruimte aan twee kleine wedstrijdvelden die omgebouwd kunnen worden tot één grote. 
Beide blaashallen hebben 2.000m2 vloeroppervlak. Behalve hockey kan de accommodatie ook voor andere (sport)doeleinden (geen feesten en partijen) gebruikt worden.
Klik hier voor Info en reserveren.