volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

LG-hockeyPlezier in hockey

Het doel van LG-hockey  is om spelenderwijs tijdens de training de basisvaardigheden van hockey aan te leren. De normale regels en technieken worden, indien nodig, aangepast aan de individuele mogelijkheden en behoeften van de spelers. Spelenderwijs wordt er gewerkt aan concentratie en oog-hand coördinatie. Alles is er verder op gericht dat de spelers binnen hun mogelijkheden plezier hebben in sport. Lees meer in het informatieboekje.

 

Hockey voor iedereen

Kampong Hockey geeft training voor kinderen vanaf zes jaar met een  lichamelijke/medische beperking, die vanwege deze beperking niet of moeilijk bij een reguliere sportvereniging terecht kunnen. De kinderen mogen met hun aangepaste schoeisel op de velden spelen.

 

Training

Deze  training wordt op woensdagmiddag 17:00 - 18:00 en op zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur.


Verder op deze pagina informatie over:

Groetjes van de G/LG-hockeycommissie!

 
Powered by LISA