volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Senioren

SV Kampong Hockey heeft een grote en levendige seniorenafdeling. We streven ernaar om op alle niveaus vertegenwoordigd te zijn, zodat iedereen op zijn of haar niveau kan spelen. Daarnaast is er een actieve veteranenafdeling, waardoor je in principe een heel leven lang op Kampong kan blijven hockeyen.

Contactgegevens:
Seniorencommissie: [email protected]
Technische staf senioren: [email protected]
Hockeykantoor: [email protected]
Ledenadministratie: [email protected]
Shirts: [email protected]

Trainingen:
Eind augustus voert de Technische Staf het trainingsschema in op deze website. Met je inlogcode (op te vragen bij de Ledenadministratie via [email protected]) kan je de trainingstijd opzoeken. Een verzoek voor een bepaalde trainingstijd kan vóór 1 augustus worden ingediend bij de Technisch Coördinator Senioren. Wegens de drukke bezetting kan de Technische Staf niet ieder team op de ideale trainingstijd of het ideale trainingsveld zetten. Selectieteams trainen 2 keer in de week op een waterveld, de overige teams 1 keer op een water-, semiwater- of zandveld.?

Trainer:
Als je een trainer wil, kan hiervoor een verzoek worden ingediend bij de Technisch Coördinator Senioren. Hiervoor in de plaats vragen wij jouw team om een trainer te leveren voor een ander team. Je kunt dit ook met een groepje organiseren, zodat jij niet iedere week training hoeft te geven. Hier staat een vergoeding tegenover.

Heb je zelf een trainer gevonden? Meldt dit z.s.m. bij de Technisch Coördinator, zodat hij deze trainer in het systeem kan zetten en zodat deze trainer ook een vergoeding kan krijgen.

Trainingsmateriaal:
Ieder team (met of zonder trainer) kan aan het begin van het seizoen (tijdens de aanvoerdersavond of de week erna) trainingsspullen (ballen, hesjes, pionnen) afhalen bij de Technische Staf. Deze materialen blijven eigendom van Kampong en dienen op verzoek weer te worden ingeleverd.


Meer vragen over trainingen:
Neem contact op met de Technisch Coördinator Senioren van de Technische Staf via [email protected] .

Wil je komen hockeyen?
Wil je bij Kampong komen hockeyen als senior? Bekijk hier welke teams nog spelers zoeken! 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA