volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Trimhockey


Trimhockey op Kampong!

Al sinds september 1999 bestaat trimhockey op Kampong. Wat ooit klein begon is uitgegroeid tot een enthousiaste trimclub met vele leden op verschillende niveaus.

Trimhockey is een goede manier om de sport te leren kennen of om het hockeyen weer op te pakken zonder gebonden te zijn aan een vast team. Zeer geschikt voor ouders en (ex)hockeyers die naast studie, gezin of drukke baan gewoon nog even een balletje willen slaan zonder verplichtingen. Ook beginners kunnen bij trimhockey terecht om de basistechnieken te leren onder begeleiding van een trainer. Later doorstromen naar een regulier seniorenteam kan en komt veel voor.

Trimhockey vindt plaats in de vorm van trainingen onder begeleiding van een (vrijwillige) trainer. De trainingen bestaan globaal gesproken uit een gedeelte conditieopbouw, een aantal oefeningen ter bevordering van de techniek en een gedeelte wedstrijd onderling. Je speelt in het weekend dus geen wedstrijden. 

De leeftijd van de 'trimmers' varieert van 20 tot 50 jaar, waarbij de meesten tussen de 30 en de 40 zijn. Het is goed om te weten dat iedereen rekening houdt (dient te houden) met de ervaring van medespelers. Dat wil zeggen: bij trimhockey wordt op een 'vriendelijke' manier gehockeyd. Spelplezier en veiligheid staan voorop.

Er zijn trimgroepen op woensdagochtend, woensdagavond en vrijdagavond. De groepen zijn ingedeeld op niveau. De speeltijden en niveaus staan hieronder vermeld.

Woensdagochtend op veld 1
09:30 - 11:00 uur mixed niveau

Woensdagavond op veld 6
21:00 - 22:30 uur beginners
21:00 - 22:30 uur mid-gevorderd/gevordend 

Vrijdagavond op veld 2
20:00 - 22:00 uur mid-gevorderd/gevorderd

Wil je meedoen met trimhockey?
Schrijf je dan in via het inschrijfformulier. Als er plaats is in een groep die past bij jouw niveau ontvang je een bericht van de ledenadministratie. Je kunt dan een aantal keer komen meetrainen om de sfeer te proeven. Daarna beslis je pas of je definitief trimhockeylid wilt worden. 

Bij vragen over trimhockey kun je contact opnemen met de trimhockeycommissie via [email protected].
 
Powered by LISA