volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Selecties

De Technische Staf Kampong (TSK) besteedt gedurende het seizoen veel tijd aan het herkennen en ontwikkelen van hockeytalent.
Zo brengen we van elke jeugdspeler in kaart wat zijn/haar vaardigheden en motivatie zijn. Tijdens de selectietrainingen bekijkt een team van professionals en ervaren vrijwilligers of deze inschattingen kloppen. Een final check dus.
Zo streven we ieder seizoen naar een consistente en objectieve beoordeling van spelers en uiteindelijk naar een teamindeling waarin iedereen op zijn of haar niveau kan hockeyen.

INFORMATIE VOOR INSTROMERS (2019-2020)

Hoewel Kampong één van de grootste hockeyverenigingen van Nederland is, is er maar beperkt ruimte om nieuwe (jeugd)spelers toe te laten. Tegelijkertijd willen we bovengemiddeld talentvolle jeugdspelers uit de regio Utrecht die de ambitie hebben om zichzelf door te ontwikkelen de mogelijkheid bieden om in te stromen in onze jeugdopleiding.

Wil je als speler van een andere club vanaf volgend seizoen je hockeytalenten verder ontwikkelen in een Kampong lijnteam (D1, C1, B1 of A1)? Lees dan hier wat de procedure is. Bespreek een eventuele overstap ook met je ouders of verzorgers!

Kampong Jeugdopleiding
De jeugdspelers in onze lijnteams worden intensief begeleid door gedreven professionals. Elke jeugdspeler krijgt van de verschillende specialisten de aandacht die bij zijn of haar hockeytalent past. Daarin ligt de kracht van de Kampong jeugdopleiding.

Op onderstaande webpagina vind je meer informatie over onze aanpak: http://bit.ly/KampongTopjeugd

Instroomprocedure
Wil jij dit ook, en heb je volgend seizoen minimaal D-leeftijd? Kampong organiseert jaarlijks selectiedagen voor alle eigen jeugdspelers. Instromers kunnen hier op uitnodiging aan meedoen, en zo proberen in aanmerking te komen voor een plek in één van onze lijnteams.


(1)
Aanmelden

Stuur een e-mail via de link onderaan dit bericht, of direct aan [email protected], met de volgende informatie:

- je volledige naam, adres, geboortedatum;
- je huidige club/team;
- team en klasse waar je de afgelopen 2 seizoenen in hebt gespeeld hebt;
- eventueel vertegenwoordigende teams (district, Nederlands) waarin je gespeeld hebt;
- de positie in het veld waar je het meest speelt en waar je het liefst speelt;
- je motivatie om bij Kampong te komen spelen, aan welke technische en tactische punten je wilt werken en wat je van de Kampong jeugdopleiding verwacht;
- telefoonnummer van je vader/moeder/verzorger;
- telefoonnummer waarop je zelf te bereiken bent;
- telefoonnummer van je coach (of geef even aan als je niet wilt dat we hem/haar bellen);
- geef ook even aan of je training zou willen geven op Kampong.

Categorie A-B-C:
Aanmelden voor een plaats in de A-, B- en C-teams voor het seizoen 2019-2020 kan tot 30 maart 2019.
Categorie D:
Aanmelden voor een plaats in de D-teams voor het seizoen 2019-2020 kan tot 4 mei 2019.

(2) Oriënterende trainingen

Categorie A-B-C:
Nadat je je bericht hebt gestuurd laten we je per e-mail weten of je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan 2 reguliere trainingen met het Kampong-team van jouw categorie. Als voorbeeld: ben je nu 2e-jaars C, en wil je volgend seizoen in aanmerking komen voor de B1 van Kampong, dan kunnen we je uitnodigen om mee te doen met de training van C1.
Deelname aan deze 2 reguliere trainingen zal worden georganiseerd in de weken 11-15, de precieze datum en tijd wordt per e-mail aan je medegedeeld.
Na deelname aan deze reguliere trainingen kunnen we je uitnodigen om mee te doen aan de Kampong-selectiedagen. NB: dit geldt alleen voor instromers in de B- en C-categorie, voor de A-categorie zullen we op basis van de oriënterende trainingen besluiten of je uitgenodigd wordt om op Kampong te komen spelen.

Categorie D:
Nadat je je bericht hebt gestuurd laten we je per e-mail weten of je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een training met alle instromers van jouw categorie, natuurlijk wel met aparte groepen voor jongens en meisjes.
Deze training zal worden georganiseerd in week 19, de precieze datum en tijd wordt per e-mail aan je medegedeeld.
Na deelname aan deze training kunnen we je uitnodigen om mee te doen aan de Kampong-selectiedagen.


(3)
Kampong-selectiedagen (B, C, D)

Voor de categorieën B, C en D worden voor alle Kampongspelers selectiedagen georganiseerd. Als je bent uitgenodigd om deel te nemen word je ingedeeld in het schema.

LET OP: De data zijn gewijzigd: 

Jongens B: dinsdag 23 april, 18:30 en donderdag 25 april, 18:30

Jongens C: dinsdag 23 april, 17:00 en vrijdag 26 april, 17:00

Meisjes B: woensdag 24 april, 17:30 en vrijdag 26 april, 18:30

Meisjes C: dinsdag 23 april, 17:00 en donderdag 25 april, 17:00


Meisjes en jongens D: maandag 27 mei en woensdag 29 mei (tijd wordt later vastgesteld) (4) Afronding

Na de selectiedagen krijg je binnen een week te horen of je bent voorgeselecteerd voor een Kampong lijnteam. Let goed op: positief bericht betekent niet meteen dat je de definitieve selectie al gehaald hebt! We adviseren je wel om dan al met je huidige club te bespreken dat je mogelijk volgend seizoen niet meer daar speelt.

Afhankelijk van de situatie kan na afloop van het lopende seizoen nog enkele keren getraind worden met een voorlopige selectiegroep, waaruit nog spelers af kunnen vallen. De definitieve selecties worden na deze trainingen, voor de zomervakantie bekend gemaakt. Datum voor deze trainingen en bekendmaking van de selectie volgt later.

We adviseren je om met je huidige club goed te overleggen over de mogelijkheid om komend seizoen toch daar lid te blijven als je de uiteindelijke selectie niet haalt – buiten de lijnteams is er geen ruimte voor instromers.

Als je wordt opgenomen in de definitieve selectie voor het lijnteam dan starten je trainingen op 16 augustus 2019. Het is verplicht om aan deze trainingen mee te doen, dus houd hier rekening mee in je vakantieplanning!


(5)
Uitzonderingen

Kampong behoudt zich het recht voor om, indien nodig geacht, af te wijken van bovenstaande procedure.

Als je nog vragen hebt dan kun je een bericht sturen naar [email protected].


 
Powered by LISA