volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Selecties

De Technische Staf Kampong (TSK) besteedt gedurende het seizoen veel tijd aan het herkennen en ontwikkelen van hockeytalent.
Zo brengen we van elke jeugdspeler in kaart wat zijn/haar vaardigheden en motivatie zijn. Tijdens de selectietrainingen bekijkt een team van professionals en ervaren vrijwilligers of deze inschattingen kloppen. Een final check dus.
Zo streven we ieder seizoen naar een consistente en objectieve beoordeling van spelers en uiteindelijk naar een teamindeling waarin iedereen op zijn of haar niveau kan hockeyen.

Informatie voor instromers (2018-2019)
Hoewel Kampong één van de grootste hockeyverenigingen van Nederland is, is er maar beperkt ruimte om nieuwe (jeugd)spelers toe te laten. Tegelijkertijd willen we bovengemiddeld talentvolle jeugdspelers uit de regio Utrecht die de ambitie hebben om zichzelf door te ontwikkelen de mogelijkheid bieden om in te stromen in onze jeugdopleiding.

Wil je als speler van een andere club vanaf volgend seizoen je hockeytalenten verder ontwikkelen in een Kampong lijnteam? Lees dan hier wat de procedure is. Bespreek een eventuele overstap ook met je ouders of verzorgers!

Instroomprocedure
Momenteel wordt onze instroomprocedure herzien. Geïnteresseerden kunnen zich wel alvast aanmelden door een bericht te sturen met de volgende informatie:

- je volledige naam, adres, geboortedatum;
- je huidige club/team;
- team en klasse waar je de afgelopen 2 seizoenen in hebt gespeeld hebt;
- eventueel vertegenwoordigende teams (district, Nederlands) waarin je gespeeld hebt;
- de positie in het veld waar je het meest speelt en waar je het liefst speelt;
- je motivatie om bij Kampong te komen spelen, aan welke technische en tactische punten je wilt werken en wat je van de Kampong jeugdopleiding verwacht;
- telefoonnummer van je vader/moeder/verzorger;
- telefoonnummer waarop je zelf te bereiken bent;
- telefoonnummer van je coach (of geef even aan als je niet wilt dat we hem/haar bellen);
- geef ook even aan of je training zou willen geven op Kampong.

Zodra duidelijk is hoe de nieuwe procedure eruit komt te zien zal dat op deze plek worden gecommuniceerd.

Stuur een email.

 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA