volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Lidmaatschap & Contributie

Aanmelden
Lid worden? Vul hier het online aanmeldingsformulier in. Als je je inschrijft om te hockeyen, houd er dan wel rekening mee dat er voor bepaalde leeftijdsgroepen (met name de jongste jeugd) een wachtlijst is. Lees verderop ook het aannamebeleid voor jeugdleden.

Lid worden?

Vrijwilliger worden?


Contributie
Contributie betaal je door middel van een automatische incasso. Je machtigt Kampong Hockey om contributie te incasseren zolang het lidmaatschap voortduurt en éénmalig voor het entreegeld (zie artikel 5 van het contributiereglement).

De contributie wordt via automatische incasso in twee gelijke termijnen, aan het begin van de 1e helft (eind augustus) en 2e helft (eind januari) van het seizoen van het verenigingsjaar automatisch afgeschreven.
Klik hier voor het:
Formulier doorlopende machtiging SV Kampong Hockey.pdf

Leden die nog per factuur betalen, raden wij aan om over te gaan op automatische incasso. Hiermee bespaar je € 15,00 administratiekosten.

Hoogte van de contributie
We kennen bij Kampong veel verschillende lidmaatschapsvormen, dus afhankelijk van de hockeyvorm die je kiest, zie je in het schema wat de hoogte is van de contributie die op jou van toepassing is: contributieschema.

Wanneer je lid wordt gedurende de tweede helft van het seizoen (dus na 1 januari), dan betaal je slechts 50% van de jaarlijkse contributie. Het entreegeld (inschrijfgeld) dien je wel volledig te betalen.

Zaalhockey
Voor de zaalhockeycompetitie wordt apart contributie geïnd.

Kledingtoeslag
In de Algemene Leden Vergadering van 4 juli 2018 is vastgesteld dat de jaarlijkse bijdrage € 10,00 per lid gaat bedragen voor de wedstrijdshirts. Deze bijdrage wordt geïnd bij de eerste helft van de contributie.Opzeggen
Wil je volgend jaar niet meer hockeyen, zeg dan tijdig je lidmaatschap op om te voorkomen dat je nog contributie moet betalen. Doe dit vóór 15 mei (eerder mag altijd) i.v.m. de teamindeling voor het volgend seizoen.

Je opzegging wordt per mail bevestigd en is daarmee definitief.

Heb je na 1 week geen bevestiging van je opzegging ontvangen, neem dan even contact op met de ledenadministratie: [email protected].

Te late opzegging heeft tot gevolg dat de volledige contributie voor het nieuwe seizoen verschuldigd zal zijn. Daarom adviseren wij echt om de opzegdatum goed te volgen. Mededelingen aan je coach of trainer (die natuurlijk wel graag van je plannen op de hoogte worden gebracht) zijn nooit een officiële opzegging!

Ik wil nu opzeggen

  1. > Ga naar de website en log rechtsboven in met je lidnummer (je lidnummer kreeg je bij je inschrijving en staat ook op je factuur)
  2. > Kies bovenin voor Club
  3. > Klik het Opzegformulier open en vul dat in
  4. > Kies 'Mijn opzegging bevestigen'
  5. > Lever je wedstrijd shirt in na je laatste wedstrijd / vóór 1 juli!Lever je wedstrijdshirt in

Als je stopt met hockeyen, dien je ook je wedstrijdshirt weer in te leveren.
Dit shirt is namelijk een bruikleenshirt en blijft eigendom van Kampong Hockey. Lever ná je laatste wedstrijd en in ieder geval vóór 1 juli je shirt in, zodat we nieuwe leden ook weer een shirt kunnen geven!

Hoe lever je je shirt in?
Stop je shirt én een briefje met je naam en lidnummer erop in een tasje/zakje/envelop en gooi 'm in de blauwe kledingkliko die boven op de vide voor het hockeykantoor staat.

LET OP: Dit geldt voor het wedstrijdshirt, dat je bij Hockey Republic hebt opgehaald. Het inleveren van je rugnummershirt / shirt met sponsoring erop (topteams), doe je bij je eigen coach of manager.


Uitstel aanvragen?
Met ingang van seizoen 2018-2019 geldt de volgende regel:
Speel je in de A-jeugd of in een Jong Senioren Heren of Dames team en weet je nog niet zeker of je volgend seizoen wilt of kunt blijven hockeyen bij Kampong? Vraag dan vóór 15 mei uitstel van opzegging aan bij de ledenadministratie: [email protected].

Uitstel aanvragen kan dus alleen als je in de A-jeugd of in een Jong Seniorenteam speelt;-)

Trainingstijden en -dagen
De trainingen worden ieder jaar opnieuw ingeroosterd. Afhankelijk van je leeftijd en team wordt je ingedeeld op een bepaalde dag en tijd.

  • Senioren – maandag t/m vrijdag
  • Jeugdteams (D t/m A categorie) – maandag t/m vrijdag
  • Jongste Jeugd – F1 (6-7 jarigen) woensdagmiddag en zaterdagmorgen
  • Jongste Jeugd – F2 (7-8 jarigen) woensdagmiddag en vrijdagmiddag
  • Jongste Jeugd – E6 (8-9 jarigen) dinsdagmiddag en vrijdagmiddag
Alle jeugdteams spelen competitie op zaterdag. De kinderen in de F1 trainen wel maar spelen geen wedstrijdjes. De senioren spelen competitie op zondag.

 

Aannamebeleid voor Jeugdleden
Ieder jaar is de toestroom van nieuwe leden bij de jeugdafdeling van SV Kampong Hockey groter dan het aantal plaatsen dat er direct beschikbaar is. Dit betekent dat het niet vanzelfsprekend is dat iedereen die zich gedurende het jaar aanmeldt in augustus lid kan worden. Dit geldt met name voor de jongst jeugd die wil komen hockeyen, want voor de meeste leeftijdscategorieën geldt dat er pas geplaatst wordt na loting.
Voor de Eerstejaars F geldt dat zij zich alleen tussen 1 februari 00:00 uur en 16 maart 23:59 uur kunnen opgeven voor het eerstkomende seizoen. Rond 1 april vindt dan de loting plaats.
Lees hier ons aannamebeleid voor de jeugd.

Is je vraag niet beantwoord?
Of wil je je lidmaatschap beëindigen?

Stuur dan een mail naar Ginny Hoogendoorn van de ledenadministratie: [email protected]

Bankrekeningnummer:
NL87RABO0369289420 t.n.v. SV Kampong Hockey

Aanmelding en Plaatsing
Wil jij op Kampong komen hockeyen in een niet-selectieteam? Meld je dan aan via het inschrijfformulier. Aanmelden met meerderen tegelijk? Neem dan apart contact op met de Seniorencommissie.
Kijk in onze "vacaturebank”: http://bit.ly/Vacatures-Seniorenbij welke teams er concreet ruimte is voor nieuwe spelers. Neem direct contact op met een team of mail de seniorencommissie ([email protected]) met een kort stukje over jezelf en je hockeyervaring (plaats in het veld, leeftijd en dergelijke) zodat het team in kan schatten of er mogelijk een goede match is. De aanvoerder neemt vervolgens contact met je op, bijvoorbeeld om eens kennis te maken (en mee te trainen).

De periodes met de meeste kans op een plaats bij een team zijn van medio mei tot begin september en gedurende de winterstop.

Speelgerechtigheid
Een speler die (nog) niet op de spelerslijst van een team staat is niet speelgerechtigd en mag derhalve niet meetrainen en geen wedstrijden spelen. Een uitzondering hierop is incidenteel meetrainen tijdens de plaatsingsperiode. Het spelen van competitiewedstrijden mag in deze periode niet. Dus zorg dat je je inschrijft als je bij ons wilt hockeyen!
 
Powered by LISA