volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Vertrouwenspersoon


Kampong Hockey wil een veilige vereniging zijn waar iedereen met plezier kan hockeyen. Daar moeten we samen aan werken!

De Kampong vertrouwenscontactpersoon helpt daarbij. Zij is een centraal aanspreekpunt waar je terecht kunt met vragen die je niet makkelijk stelt, of waarvan je misschien bang bent dat er niet serieus op gereageerd gaat worden. De vertrouwenspersoon is er voor trainers, coaches, ouders, begeleiders en teamleden.

Snel melden, er over praten en zorgen dat er (vroegtijdig) een einde gemaakt wordt aan een ongewenste situatie, deze niet verergert en herhaling voorkomen kan worden.
De vertrouwenspersoon is per mail bereikbaar: [email protected]

Als er sprake is van seksuele intimidatie, dan kun je ook terecht bij het NOC*NSF meldpunt met eerste vragen, twijfels of om je verhaal te vertellen. Het NOC*NSF meldpunt is dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Het nummer is 0900 - 202 55 90 (€ 0,10 per minuut).

 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA